anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai bun remediu sa uiti pe cineva? Am fost cu un baiat timp de 6 luni si am trait o frumoasa poveste de dragoste, insa el a inceput sa ma raneasca si am pus punct inainte ca lucrurile sa ia o intorsatura mult mai urata. Deci cum trec peste?

Răspuns Câştigător
| Originalone a răspuns:

Io incerc sa nu pun la suflet,sa nu am sentimente deloc.
Adica nepasator cu cei din jurul meu.
Pun sentimentele doar daca merita efortul,altfel n-are rost sa pierzi nervi.
Incearca sa nu te mai gandesti la el,incearca sa te gandesti ca iti este cel mai mare dusman si atunci il vei uri,nu il vei mai plange asa usor.
Daca vrei cateva sfaturi sa te ajut, imi pui intrebari si te ajut cu ce vrei tu, id de mess never. lose0, imi spui cine esti pe mess sa nu iei ignore

3 răspunsuri:
| Roxxxannna a răspuns:

Pai gandeste`te la cu totul altceva. Lasa iubirea pentru un timp happy. Mai ales acum cat esti ranita, nu vrem sa ai traumehappy. Mai stai si singurica o perioada:* P.S: Daca vrea sa se impace cu tine, nu-l accepta asa usor sai aibe impresia ca te poate folosi sau ca se impaca cand vrea el cu tine. Lasa`te greu. bafta:*

| Mysteryossa a răspuns:

Incearca sa faci tot tp cate ceva.pentru k daca stai tot tp degeaba in casa, e normal sa te gandesti la el... ocupati tp.iesi afara cu prietenii,incearca sa cunosti alte persoane, alti baieti poate, si asa poate te indragostesti de altcineva.care chiar merita:d

| baal24 a răspuns:

Vii si mi te daruiesti. Problem solved.