Cred ca cele mai grele vorbe adresate mie au fost: ''tie nu iti pasa de toti, cu exceptia mea. esti asentimental, iti pasa doar de tine, un egoist. as vrea sa ma iubesti, dar nu o faci, iubirea asta e doar in imaginatia ta. s-a terminat'' apoi a plecat.nu stiu, a fost dur pentru ca o iubeam. dar asta e viata
Cele mai dureroase vorbe?
1.Nu ma ***
2. Jignirile
3.S-a terminat nu te mai vreau
4.Am gasit pe altu`
Dupa ce ea a venit la mine si mai cerut sa fim impreuna dupa 10 zile ne-am despartit si mi-a zis ca nu m-a iubit niciodata asa... mai mult ca un prieten. i-am zis ia-l pe domnu din pantalonii si plimbate cu el. sa nu mai dai ochii cu mine in viata ta. imi zicea ca ma iubeste la sictir asta e tot votka nu ma lasa la greu. si acele aventuri de o noapte da am zis ca asta urma sa fie ceva pe bune. nu cred ca mai gasesc o fata ca aia dar mincinoasa fara pereche.
Buna.Nu prea stiu dar eu ca fata ma simt foarte prost cand cineva imi spune ca nu ma pricep la nimic.
"Care este cel mai dureroase vorbe adresate de o fata unui baiat?"
Wtf...greu limbu roman.
Eu cred ca cele mai *dureroase* sunt alea când îl anunți elegant ca nu vrei sa faci sex cu el; unde mai pui ca dacă l-ai si lasat să se incălzească vreun sfert de oră inainte de asta,efectul e garantat,in sensul ca *durerea* va fi și fizică; in rest,pentru ca am citit o altă intrebare de a ta,dacă vrei să treci peste o despărțire urâtă,treaba e foarte simplă,adică nu prea se poate; iubirea asta e foarte complexă(nu stiu ce m-a apucat,eu de obicei nu folosesc astfel de expresii),și dacă o vreme e frumoasă și nu avem probleme cu pofta de mâncare,mai târziu,când se termină marfa, facem inventarul,iesim pe minus,ne intrebăm de ce,dar faptul e consumat; nici experții contabili nu te mai pot rezolva cu ceva;(dacă intelegi ce vreau să spun)(se oferă mulți să te ajute cu expertize,dar s-ar putea să fie mult mai slabi la chestia asta cu matematica); trebuie doar sa te pregătești de o altă investiție și să fii mai atentă,cum umbli data viitoare cu *marfa*;(eu nu-s comerciant, sunt electronist, dar nu mi-a venit nimic in cap legat de tranzistori să pot face o paralelă); ok.pa
Cele mai dureroase vorbe adresate de o fata unui baiat sunt : "Bagasi-ar tacto penisul in mine"