anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

care imi spune va rog cum poti tine un baiat capricorn langa tine? cum sa il faci sa te iubeasca, sa fie indragostit si sa ai o relatie stabila cu el? sunt cu el de cateva luni, dar mai mereu simt ca urmeaza sa il pierd.
apropo, eu sunt zodia balanta... in zodac scrie ca nu sunt compatibile zodiile, dar eu sunt innebunita dupa el
multumesc anticipat pentru raspunsuri :*

6 răspunsuri:
| Dreamgirl a răspuns:

Aici nu vorbim despre zodii, acolo se pot spune multe lucruri, vorbim despre doi oameni. Un barbat il poti tine langa tine fiind tu, cea pe care te-a cunoscut de la inceput si care i-a placut. Fii asa si de acum incolo, asculta-l, intelege-l si iubeste-l, el va simti lucrurile astea si ii vei fii de ajuns, nu trebuie sa faci nimic mai special de atat. Iubirea e speciala ea singura. Gandeste-te ca toate lucrurile se intampla cu un motiv, daca este sa fiti impreuna ve-ti fi si daca nu, asa trebuia sa fie. Nu merita sa te chinui gandindu-te mereu daca va merge sau nu. Traieste momentul doar. Succes happy

| Bacemi a răspuns:

Daca stergeai faza cu zodiile intrebarea avea sens.

Nu are rost sa te iei dupa zodii. Nu sunt decat niste iluzii cu care ne hranim.

Ne face sa ne simtim bine atunci cand auzim ce vrem sa auzim.

De amuzament poate sa citesti asa ceva.

Nicidecum sa iei decizii bazat pe ce zice horoscopul.

Cum poti tine un baiat langa tine?

Sa fii autentica. Sa nu il minti. Sa zambesti mult, sa te bucuri de viata. Sa cauti solutiile in loc sa te plangi de probleme. Sa ai o pasiune, sa vrei sa obtii ceva in viata si sa lupti pentru asta. Diversitatea ajuta. Mergeti in locuri diferite, ai grija sa nu se aseze rutina. Vorbiti despre tot felul de chestii. Iesiti si singuri dar si in grup cu prietenii.

Atunci cand esti cu el, ai grija cum se simte. Joaca-te cu parul lui, zambeste-i si priveste-l asa ca si cum te atrage foarte mult si mai mai ca sari pe el.

Important este sa se simta bine in preajma ta.

Trebuie sa ii dai energie, nu sa ii iei.

Orice ai face lasa problemele acasa. Cand esti cu el nu vorbesti decat lucruri pozitive.

Eventual daca e si ceva de mai putin bine, doar sa discutati si sa gasiti o solutie impreuna. Dar niciodata nu dramatiza cu partenerul. Va fugi mancand pamantul (si pe buna dreptate).

| iphone3g16gbH a răspuns:

Lesa e cea mai buna idee!

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Nu conteaza ce zodii suntei, oricum stiu din experienta ca, capricornii nu apreciaza ce au, si lasa mereu ceva bun pentru ceva si mai bun, nu merita.Dar nu te baza pe asta.

| BogdanBUG a răspuns:

Daca e capricorn il legi de coarne.Nu te mai lua dupa zodii, gandeste-te la ce ii place, daca va intelegeti nu trebuie sa-l legi de tine.

| MindExplode a răspuns:

Exact ca si mine eu sunt balanta iar el capricorn avem o relatie de 1 an dar iti pot spune ca nu prea ne intelegem ft des ne certam dar important e ca ne iubim.Capricornilor le place sa aiba grija ft mare de tine, ii place sa puna conditii care trebuie numaidecit sa le respecti.Iti spun acestea din propria experienta pentru ca sunt balanta si imi place sa fiu mai copilaroasa dar el e ft serios si mereu ma i-a de o copila rasfatata.te-as sfatui sa fii mai seriosa cu el si sa-i arati ca iti pasa de el.

Baftahappy