Pai inainte sa-ti vina menstruatia(oricum asta depinde de la fata la fata) simptome generale ar fi: durerile de sani ori de spate, sanii sunt foarte sensibili in perioada asta, inca dinainte sa-ti vina menstra, dureri abdominale, ale ovarelor, stare de balonare, lipsa sau cresterea poftei de mancare. In ceea ce priveste sarcina, nu se manifesta imediat ce ramai (iar depinde de la fata la fata). La unele dupa cateva saptamani, la altele poate dupa 1-2 luni, insa in general ai stari de ameteala, de voma, lipsa poftei de mancare, dureri de cap etc. Daca nu esti sigura, de ce nu mergi sa-ti iei un test de sarcina? Macar te convingi daca esti sau nu si scapi de grija. Daca iti vine menstruatia si ai stari ciudate, e posibil sa ai vreo problema medicala si atunci trebuie sa mergi la doctor.
Draga mea, se mai intampla sa-ti mai intarzie, menstruatia mai are si dereglarile ei, chiar daca iti este regulata. In legatura cu scurgerea, nu stiu de la ce o fi...Mi se pare ciudat ca ai avut scurgerea respectiva ca menstra si nu ti-a venit. Prea mult cu parerea nu pot sa-mi dau in legatura cu problema ta pentru ca nu am cum, insa te pot sfatuii ce sa faci. De ce nu-ti iei un test de sarcina? Este cel mai rapid si practic mod de a afla daca esti insarcinata sau nu. Ti-l poti face in orice moment al zilei.
Senzatii de greata si voma e inspre sarcinarerea dar durerea de abdomen si perioada cunoscuta e inspre menstruatie
Bună!
NU ai dat detalii!
Bănuiesc că ai avut contact sexual NEPROTEJAT în ultima lună...
Oricum, simptomele de sarcină NU apar aşa de repede : semnele de sarcină apar ( DACĂ apar ) doar din a 2-a lună de sarcină şi PRIMUL semn este întârzierea/LIPSA menstrei ( DACĂ nu apare "ciclu peste sarcină" ).
Există "ciclu peste sarcină" : acesta apare cam la aceeaşi dată ( în lunile 1-4 de sarcină ), durează DOAR 1-2 zile, este slab cantitativ şi sângele este închis la culoare ( maroniu/brun-roşcat ).
Totuşi, există RISC de sarcină ( din moment ce ai făcut sex neprotejat )!
Vezi 15 semne/simptome de sarcină la linkul :
http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html
Vezi şi răspunsurile pe care ţi le-am dat anterior.
Toate cele bune.
Pai nu poti sa fii insarcinata daca inca nu ti-a venit prima menstruatie draga
Ahius întreabă:
Mindfulness întreabă: