| Simmsii a întrebat:

care vi se pare cel mai greu moment din viata? caci mie mi se pare ca iubrea interzisacrying.

11 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Cand ii moare partenerului ursuletzul inainte sa intre in viziuina crying

| maradi3 a răspuns:

Dragostea interzisa,la fel ca si atunci cand cineva de langa tine e bolnav,eventual incurabil,tot ce te"omoara"e neputinta! Faptul ca desi-ti doresti, nu te poti opune, nu poti face nimic!

| SociallyDepressed a răspuns:

Cand ai inima franta

| Monica_7453 a răspuns:

Indiferenta.

| engerAshU a răspuns:

Si eu cred acelasi lucru happy

| Raduku14 a răspuns:

Cel mai greu moment din viata... nu. Nu e iubirea interzisa.

E atuncia cand pierzi pe cineva pe care iubesti si chiar ai simtit o afectiune fata de el. Si ti-ai da orice numa sa il/o ai langa tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai greu moment din viata e atunci cand mor rudele tale si cei dragi tie.
Daca asta nu e un moment greu din viata, inseamna ca sa renunti la laba, e greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi de obicei vrem ce nu avem.
Si inca de mici daca ne spunea mama sa nu facem ceva, culmea, noi faceam! Erau lucruri interzise si era incitant si ne omora si curiozitatea.

Asa si cu iubirea asta interzisa, e interesanta pentru ca sti ca nu ai voie. Si iubirea e interzisa pentru ca nu e pentru tine, exista un motiv. Dumnezeu nu ii da greutati celui care nu poate sa duca.

Cel mai greu moment? Sa pierd o persoana draga.

| nimeni_8209 a răspuns:

Cand ai familia plecata din tara si nu ii vezi decat 1 data pe an...e prea greu.desi toti ma cansidera cel mai fericit baiat si cel mai amuzant nu stiu de fapt cum sunt eu...crying

| SweetGirl_7975 a răspuns:

Ai dreptatewinking

| MARIAmaria_6247 a răspuns:

Sunt de acord cu tinesad
Multe fete[adolescente]se indragostesc de baieti mai mari ca ele si cand se indragostesc pot sa isi formeze sentimente pentru el sadDe exemplu sora mea s-a indragostit de un tip cu 8 ani mai mare ca easad
Deci si eu zic ca dragostea interzisa e cel mai greu moment din viata

Întrebări similare