Nu prea ştiu hrană care te ajută să creşti in inălţime dar ştiu sporturi : handball, basket, tenis de masă etc.
Cresterea in inaltime se datoreaza unor,, actiuni" ale hormonilor, nu atarnatului de bara. Pentru o alimentatie sanatoasa, trebuie sa mananci alimente sanatoase. Fiecare organism are nevoie de o cantitate diferita de hrana si de produse alimentare variate, in functie de activitatea zilnica, masa, inaltime etc.Incearca sa mananci cat mai sanatos si fa un sport, baschet, inot.
Depinde in primul rand cati ani ai, pentru ca daca ciclul de crestere s-a incheiat deja nu poti sa faci prea mare lucru. Daca ai inca o varsta frageda poti sa te apuci de baschet, si sa mananci cat mai echilibrat. Eu pe la 15 ani m-am apucat de baschet pentru ca vr sa ma inalt insa nu am crescut decat vreo' 4 cm de atunci cred ca m-am apucat totusi prea tarziu. Indiferent ce inaltime ai avea sa te accepti asa cum esti. Si eu in adolescenta faceam o adevarat drama din acest lucru dar acum m-am impacat cu gandul ca nu o sa depasesc niciodata 1.60 cm. :*:*