Buna. Pai mai intai fii pregatita si prinde mult curaj in tine. Integreazate in grupul lui si o sa petreceti mai mult timp impreuna. Poate o sa inceapa sa te placa si el si o sa incepeti sa iesiti doar voi doi. Dar incearca sa nu pari prea indragostita cand va intalniti, starnestei curiozitate, intreaba lucruri despre el si incearca sa vorbiti de mai multe ori pe zi. Dupa o perioada il poti intreba ce parere are despre tine si daca isi va dori o relatie vei observa din comportamentul pe care il are. Asa ca fii curajoasa. PS: Nu o sa te manance pentru ca eu banuiesc ca nu este cannibal! Decii fii curajoasa si indrazneata! Sper ca te-am ajutat si ai inteles ceva din mesaj!
Prinde-ti curaj si spune-i-o dar nu direct, adica sa il intrebi daca vrea sa iasa cu tine in oras sa sa faci activitati cu el!
)))..il placi de 2 ani jumate? si nu i-ai spus....ala nici nu stie ca existi.
bea 5 beri fa-ti curaj si spune-i
Bea si tu cateva pahare de whiskey si zii in fata... daca te place te ia in brata si te saruta daca nu cauta o scuza sau pur si simplu iti rade in fata si zice ca nu esti genu' lui
Dragostea e complicata pff. Spune-mi cum se comporta cu tine? E amabil? Te apara? Caci, stunci cand ii marturisesti trebuie sa fi pe deplin sigura ca nu te va refuza. Nu exista un tipar anume pe care sa il urmezi ca sa te placa, caci mintea umana e diferita. si asa ajungem la urmatoarea concluzie.
. Fi tu!
Pai nu stiu... cred ca nici nu ma observa. cateodata cand nu are creion ini cere mie... dar in rest e indiferent