Depinde in ce stadiu va aveti. Daca o face 'fortat', mi se pare o persoana libidinoasa. Eu am oroare de asa ceva. Daca ai avut vreo relatie intima cu persoana, e ceva absolut normal.De mine, chiar barbat fiind, nu am permis nimanui, apropieri de acest gen :in public sau la prima vedere, nici ca e femeie, de la barbati :nici atat.Nici macar femeii iubite nu i-as permite sa se comporte libidinos. Taina iubirii, nu asa se manifesta! In pat e alta treaba.Pe bune, pe mine ma si inhiba, ma si scarbesc astfel de gesturi! Sunt chestii care se simt, amiabil(de comun acord-cand, unde, cand!). Fa diferenta intre acestea!
) mor.adica daca te atinge pe umar o iubita ti-e scarba?)pai atunci de ce mai stai cu ea, eu cred ca tu n-ai iubit niciodata cu adevarat si nu mi se pare ceva libidinos, ai ceva probleme mental!
Posibil ca tu ai 'ceva mental ', daca intrebi atunci. Eu ti-am explicat toate variantele. Daca ma atinge o ne-iubita, crede-ma ca 'Mi-e tare scarba!
Daca tie-ti place (invers ) sa te pipaie toti, nu mai intreba macar! Ti-ai raspuns singura!
Te contrazici singur.ai zis ca ti-e scarba si daca te atinge si iubita ta, pune-ti ochelarii taica.si n-am zis ca accept sa fiu "pipaita"am zis ca ating persoana cu care vorbesc pe umar, nu ca pipai sau ca sunt pipaita
Unele persoane asa se "manifesta", eu de cate ori vorbesc cu cineva il/o ating pe umar cand imi iau ramas bun, nu pot spune ca fac voit, pur si simplu e ceva ce nu pot controla.asa poate si la el, dar te si place nu-ti spune iti arata prin atingeri daca te mai si priveste intr-un fel (ii lumineaza ochii, e clar)
Unele persoane pur si simplu asa sunt cu toata lumea, dar altele au o simpatie pentru acea persoana.
Astfel, daca asa se comporta si cu alte persoane din jur, atunci asa e el /ea
Daca numai cu tine face asa, e clar ca te place si ii place compania ta, ii place sa te simta aproape
Si eu ce sa fac? sa fac si eu asa ca sa ii dau de inteles ca il plac sau mai bine sa astept sa mai incerce el vreo alta metoda sau un pas mai mare?
Daca e de sex opus vrea sa te cucereasca. Daca nu vrea doar sa se imprieteneasca cu tine. Alta posibilitate e aceea a firii unei persoane. Exista persoane care sunt mai "lipicioase".
linarkfts întreabă: