| Robberrtaa a întrebat:

Buna TPU ce as putea sa'i cumpar prietenului meu la aniversarea de 1an? Voi fetele. ce le-ati luat prietenilor vostrii?

6 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Chiar nu cred ca trebuie sa cumperi ceva! El poate insa sa-ti aduca floarea care ti-a adus-o la prima intalnire si daca se poate sa mergeti in acelasi loc, unde v-ati cunoscut!

| pink10 a răspuns:

O poza cu noi i'am facut cadou :X Mi se pare un cadou frumos ce poate ramane amintire happy

| Anndrey1234 a răspuns:

Nu prea conteaza ce ii iei, atata vreme cat vine din inima! Daca ii arati ca ai muncit pentru acel cadou ca sa il faci fericit...Nu o sa mai aibe nevoie de niciun cadou de la cei din jur.Ca sa nu o mai lungesc, bafta si la multi ani prietenului tau!

| BettyEllA a răspuns:

Eu am gandesc ca poti sa-i iei un ursulet de plus! :d e foarte dragut si nici nu e scump. O zi buna.:*

| elenutza_7279 a răspuns:

Acum depinde si de gustul tau. eu i'as lua ceva simplu. ca amintire. care poate se ii foloseasca.doar nu sunt obligata acum sa ii nu stiu ce masina scumpa si o casa de preferatlaughing. eu zic sa'i cumperi ceva folositor care in acelasi timp sa il amuze si sa vada ca il iubesti... si pe langa asta arata-i ca nu esti o rasfatata plina de bani si fai ceva manual. iti zic. il va bucura sigur. ori si cum daca te iubeste cu adevarat ar accepta ori ce de la tine. bafta

| Robberrtaa explică:

Pentru Anndrey1234 : nu este ziua prietenului meu,este aniversarea noastra de un an. oricum, multumesc. ma gandeam la ceva simbolic si frumos, care sa il surprinda placut...