Chiar nu cred ca trebuie sa cumperi ceva! El poate insa sa-ti aduca floarea care ti-a adus-o la prima intalnire si daca se poate sa mergeti in acelasi loc, unde v-ati cunoscut!
O poza cu noi i'am facut cadou :X Mi se pare un cadou frumos ce poate ramane amintire
Nu prea conteaza ce ii iei, atata vreme cat vine din inima! Daca ii arati ca ai muncit pentru acel cadou ca sa il faci fericit...Nu o sa mai aibe nevoie de niciun cadou de la cei din jur.Ca sa nu o mai lungesc, bafta si la multi ani prietenului tau!
Eu am gandesc ca poti sa-i iei un ursulet de plus! :d e foarte dragut si nici nu e scump. O zi buna.:*
Acum depinde si de gustul tau. eu i'as lua ceva simplu. ca amintire. care poate se ii foloseasca.doar nu sunt obligata acum sa ii nu stiu ce masina scumpa si o casa de preferat. eu zic sa'i cumperi ceva folositor care in acelasi timp sa il amuze si sa vada ca il iubesti... si pe langa asta arata-i ca nu esti o rasfatata plina de bani si fai ceva manual. iti zic. il va bucura sigur. ori si cum daca te iubeste cu adevarat ar accepta ori ce de la tine. bafta
Pentru Anndrey1234 : nu este ziua prietenului meu,este aniversarea noastra de un an. oricum, multumesc. ma gandeam la ceva simbolic si frumos, care sa il surprinda placut...
NebOonaТьKa întreabă: