| maryy a întrebat:

Ce ati alege daca ar trebui sa alegeti intre dorinta mamei si prietenul\prietena voastra? Sunt intr-o situatie mai delicata, complicata chiar, pentru ca tin la mama, dar si la el. A fost o perioada cand mama a fost de acord cu aceasta relatie, dar mai multe lucruri s-au schimbat.Chiar imi pare rau ca nu pot avea doua persoane dragi langa mine. Dar ce as putea sa fac? Regret nespus pentru ca mama se supara din aceasta cauza, dar si el sta suparat cand nu vorbesc cu el si chiar nu stiu cum sa ma 'impart', pentru ca pe mama o respect pentru ca m-a crescut si imi vrea binele, dar tin si la el pentru ca imi e drag si ma inteleg bine cu el, ma face sa rad mereu chiar si atunci cand nu mai am acel chef de viata.Imi e cam imposibil sa stau fara nici unul.Am incercat sa-l uit, sa ma bucur de viata, sa ma distrez, dar parca e o distractie artificiala pentru un moment pentru ca dupa apare acea durere adanca si cad in intunericul singuratatii si plang si ma intreb la ce e buna aceasta dragoste, cand numai te face sa suferi si sa te distrugi.Multumesc! sad

3 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Ai vorbit cu mama ta? explica'i ca tii la el si nu poti sa-l lasi!
iti vei face timp pentru amandoi.mama ta de ce nu este de acord? de ce nu te intelege?
pana la urma mama ta oricum va fi langa tine mereu chiar daca o sa fie suparata putin.dar gandeste-te si la prietenul tau sad... tine la tine va simtiti bine impreuna de ce sa aruncati o relatie frumoasa la gunoi?sad
Vorbeste cu mama ta.e cel mai bine

| St3fY_3193 a răspuns:

Pai nu ne-ai spun de il/o refuza sau dc nu se intelg...care e problema si e greu sa alegi intre mama si persoana iubita...

| ZambeskDinNouAcum a răspuns:

Buna! cel mai bine in acest caz ar fi sa dikutzi cu mama ta si sa iti spuna de ce nu e de acord cu el. Daca te intelegi bine cu tatal tau ai putea sa ii ceri si lui sfatul.In caz ca nici asta nu merge intreaba-l pe prietenul tau daca vrea o relatie serioasa sau una de skurta durata si atunci daca vrea o relatie serioasa poti lupta pentru iubirea ta si sa le demonstrezi a lor tai ca orice ar face nu pot sa va desparta:X sa fi iubita! te:X:* si baftawinking