Eu as alege o noapte sub cerul liber, cateva saruturi si imbratisari. deoarece iubirea nu inseamna doar sex, inseamna pentru mine pretuirea unei persoane si atasamentul fata de aceasta.Mi se pare ca ar fi mult mai frumoasa o noapte sub stele, privin cerul cu persoana iubita.Este doar parerea mea.
Tu ai vazut American Pie, prima parte? Stii ce a ales fotbalistul ajuns cantaret si iti place. Spune-mi de ce iti place?
Buna
Pai mai degreaba as alege a 2 varianta:o noapte sub cerul liber, sub stele , si sa iti spun si de ce.Mi s-a parut mai romantica a 2 varianta decat prima.Nimic nu este mai frumos decat sa fi cu persoana iubita si sa stati imbratisati, privind stelele impreuna.Cred ca ar fi frumoasa o asa seara petrecuta in 2 si cu siguranta nu o vei uita niciodata
Putea sa fie o noaptea amoroasa de popice sau de OTV? Sex, cu cine? Prefer o noapte sub cerul liber decat o noapte amoroasa cu Florin Salam, de exemplu. Desigur, daca noaptea sub cerul liber, sub stele, etc, ar fi in Antarctica... tot noaptea as alege-o. Nu imi trece nimic mai dezgustator prin minte decat Florin Salam, la momentul asta.
Depinde de persoana, cu anumite fete, doar sex toata noaptea poti face. Cu altele, e ok si varianta romantica.
Pai de ce nu incepi cu o imbratisare si saruturi noaptea sub cerul senin si stele. Apoi continui cu o partida de amor ( sex omg cum zici tu), si apoi ramaneti unul in bratele celuilalt. Iubirea nu inseamna nu mai sex cum a zis cineva mai sus, dar sexul este o prelungire a iubirii.
O noapte sub cerul liber ar fi superba, nu mereu ai parte de momente din astea, sex poti sa faci mereu, dar de momente romantice nu te lovesti mereu :*
Remusopen întreabă: