Banuiesc ca da folosesc prezervativul, exceptie in acest caz facand doar ce-i inconstienti, cat despre aceste fete din cate stiu eu daca lucreaza intr-un loc autorizat ca de exemplu pe Red Street in Amsterdam sunt obligate sa isi faca periodic anumite analize in schimb despre cele de pe centura ma indoiesc
Mai ales la astfel de femei...trebuie sa te protejezi! Ele nu tin seama de igena in general!
Degeaba isi fac analizele daca se culca cu o gramada.Un om normal nu cred ca nu ar folosi prezervativ daca ar apela la serviciile acestor"femei". Unde este may demnitatea de barbat? Chiar asa nu ati fi in stare sa cuceriti o femeie adevarata? Chiar ar trebui sa va duceti la astea de pe centura? Sa va dea tot felul de boli? Ganditi may si voi cu altceva(cu ceea ce trebuie, de fapt)!
Normal ca folosesc deoarece prostituatele nu tin cont de igiena lor si poti lua diferite boli.
Cred ca foosesc pentru ca sunt numeroase BTS-uri si cred ca sunt constienti de acest lucru...pe aceste femei, singurul lucur care le intereseaza este banul, si ninic mai mult.
Dar dacă zici că au deja o iubită, ce mai caută atunci la prostituate?
Unii bărbați inconștienți nu ar purta din comoditate, de ce să suporte ei chestia aia pe piele pentru o necunoscută că doar nu ei cresc copilul, că doar nu sunt ei așa ghinioniști să ia tocmai ei o BTS. Probabil așa gândesc respectivii.
Depinde, la noi în țară prostituția nu știu dacă e legală, dar în alte țări este și tipele alea sunt controlate și li se fac analizele.
RealKing01 întreabă: