Eu cred ca tine foarte mult la ea, daca e dispus sa astepte pana atunci. Apropo lasa faza cu "Pa, pa" e deja luata de altcineva, cauta-ti alta replica.
Inseamna ca o iubeste, si gandeste-te mai mult cu inima decat cu cele cateva mii de celule din corpul lui care vor sa faca sex
Pai majoritatea baietilor adolescenti din Romania, isi "agata" fete pe care sa intretina relati sexuale cu ele. Dupa numai conteaza ca esti iubita lui el pleaca la alta, si te lasa pe tine.Iti recomand sa nu faci deocamdata.
Un om cu cap asta cred! Plus de asta nu risti chesti care se pot intampla la o varsta mai frageda.Bn acum daca tu ai 13 ani si ai de gand sa astepti dupa fata aia pana la 14 ani e partea a doua
Inseamna ca o iubeste cu adevarayt, este un print pentru acea fata nu exista cuvinte sa poti exprima ce fel de persoana este :X asa e prietenul meu inca ma asteapta si suntem impreuna de 8 luni:X
E un baiat de nota 10 care isi respecta iubita si o iubeste, si sexu are un rol important intr-o relatie serioasa dar toate la timpu lor trebuie sa vina de la sine si sa-si doreasca amandoi
Cred ca e un baiat calculat care nu e obsedat de sex si chiar isi iubeste prietena ff mult. dar rar gasestiasemenea baieti,. funda?
Ce parere as putea avea?
foarte bine, inseamna ca o iubeste daca face asta
Acum cateva zile prietena mea s-a combinat cu un baiat de clasa a 1o, ea fiind a 8. a. Se simteau bine impreuna pana cand el i-a propus ei sa o faca. Mihaela ( prietena mea ) a spus ca.i va spune miercuri, atunci era luni.El a asteptat.o. Au trecut zilele si a venit si ziua de miercuri. Ea era virgina, el ia porpus s.o faca protejat.Si ia trimis un mesaj : Raspunsull., ea i-a spus ca nu. Atunci el ia trimis mesaj inapoi ca nu o mai intereseaza de ea, si asa s.au despartit. A doua zi el a venit cu iubita lui. Anisoara in parc, si se sarutau in fata Mihaelei. Prietena lui a plecat, si el setot dadea la Mihaela, si attunci ea a plecat si i-a spus s.o lese in pace ca nu mai are nici o treaba cu ea. El atunci suparat, a plecat. Iar acum vrea sa ne bata.Pe mine, Mihaela si inq o fata. Sper ca te.am ajutat. T0oate buune!:*
anonim_4396 întreabă: