| yami a întrebat:

TPU, ce credeti? un barbat si o femeie, au o relatie frumoasa de o luna. el are si un copil dintr-o casnicie ratata. si ea are 2 copii, dintr-o casnicie la fel de ratata. s-au simtit bine impreuna, au trait o poveste frumoasa...pana cand el ii spune: draga mea, m-am gandit ca nu pot trai fara fiul meu, vreau sa fiu alaturi de el, sa-l cresc eu, sa stie ca are tata. ii spune ca nu o va uita, ca va pastra vii amintirile in suflet, dar interesul pentru baiatelul lui e mai presus decat orice. ea ii spune ca intelege, dar sa se gandeasca la motivele pentru care s-au despartit, cat era de geloasa si posesiva fosta sotie, si ca nimic nu va fi mai bine, mai ales ca o data ceva rupt, chiar si innodat se va ajunge la acelasi fir. el insista in ideea lui, ca nu conteaza fosta sotie, ci copilul si ca merita orice sacrificiu. intrebari sunt mai multe, dar incerc : 1\. el s-a intors, sunt bine acum, copilul e cu ambii parinti. oare se vor intelege bine de data asta, pentru ca si-au mai dat sansa asta, chiar daca in trecut el a ajuns sa doarma pe canapea 1 an, fara sa se mai suporte in pat, apoi au ajuns la divort? 2\. cat credeti ca va dura povestea asta? si daca nu va merge cum crede el cu fosta sotie, oare mai exista vreo sansa de a se intoarca la ea?

Răspuns Câştigător
| luna a răspuns:

Pentru copii multi fac,, salturi mortale" in viata. A fost sincer si a plecat nu abandonand ca un las ci in mod onest. Poate a facut o intelegere cu fosta sotie doar pentru binele copilului. E adevarat ce spui tu ca ceva odata rupt nu se poate innoda dar se poate indrepta intr-un anumit fel.Nu cred ca conteaza pentru el ca doarme pe canapea sau alte lucruri, e fericit ca isi vede copilul mereu si ca ii este alaturi. Problemele se vor schimba cand va creste iar copilul isi va incepe viata pe cont propriu. Abia atunci el va intelege ca a trecut prin viata ca,, voda prin loboda".