| MissBlack a întrebat:

Buna TPU ce faceti?kiss Am si eu o intrebare este un baiat de care imi place de aproape 1 an si nu am vrut sa ma bag in vorba cu el fiindca stiam ca are prietena.Acum ei s-au despartit si as vrea sa vorbesc cu el poate sa ma intalnesclaughing, eu nu prea vorbesc cu el doar buna, ce faci si atat cred ca el nici nu ma notat.Am o prietena care este in acelasi liceu cu el si imi spune despre el ce face etc.Imi este frica ca poate lui nu i-ar placea de mine. Ce trebuie sa fac? Ce sfaturi imi dati? Mai ales fetele. P. S el are 18 ani este in clasa a-12-a si eu am 14 ani sunt in clasa a-8-a.Multumesc frumos! Dau fundita:X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdaa. Deci, ar trebui sa te apropii de el.
Si eu am 14 ani` si am avut prieten de 18 ani`;;]
Si inainte ma aflam si eu in aceeasi situatie ca tine :p
Dar m.am apropiat de el...
Si de la un timp imi spunea secrete. :d
Si am inceput sa cred in el;]], si el in mine

Hai incearca si tu >:d

5 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Fa rost de id'ul lui si pe mess se vorbeste usor, fara retineri si treci peste emotii, apoi poate va intalniti.

| mgtow a răspuns:

Chiar vrei sa fii cu un baiat mai mare ca tine? Gandeste ca nu e bine ce faci esti prea mica pentru el daca el e prost si accepta sa fii gagica lui ar face o mare eroare. El e major si t uinca minora asteapta sa gasesti un baiat care ti se potriveste la varstawinking

| RememberMe a răspuns:

Uite daca u esti fata din poza as zice ca s-ar combina cu tine, dar totusi va fi problema anilor ca el are 18 ani si tu 14, lui i se va parea diferit, dar totusi incearca sa ii spui adevarul, dar totul cu incetul, ca il placi, si ca tiar placea sa ai o relatie cu el

| MissBlack explică:

@thereforyou am deja id-ul lui dar imi este teama sa vorbesc cu el pe mess

| thereforyou a răspuns:

Sunt sigur ca nu o sa accepte, eu unul nu as accepta sa umblu cu o fata de 14 ani. No offense dar nu va duce capul prea mult si baietii nu sunt de acord sa investeasca sentimente la foarte mare risc. Plus ca, noh, are 18 ani, are si el alte asteptari de la fete, nu mai e inca la " mozoale". El se va gandi de asemenea la parinti, si aici e ciudata chestia.