| Gabriela_3436 a întrebat:

Ce faceti? Uite sa trecem la subiect. Eu vreau sa-l sarut pe prietenul meu (Iustin), dar el mereu iainte de a merge la scoala zice ca o sa ma sarute, dar nu o face. Ce sa fac? Cum se saruta datii multe datalii. Ce pot sa-i zis sa ma sarute?
Va rog ajutati-ma! Multumesc! Ofer fundita la raspunsul folositor.

Răspuns Câştigător
| AlePinkObssesion a răspuns:

Sarutul poate foarte bine sa inceapa cu un pupic. Un pupic pe obraz sau direct pe buze. Se „aplica" in acelasi mod. Doar locatia difera. Apoi buzele devin mai moi si aplici inca un pupic care poate sa dureze ceva mai mult. E romantic daca e lent. La urmatorul intredeschizi buzele si pupicul e pe cale sa devina sarut in toata regula.
Poti saruta buza inferioara sau pe cea superioara, in orice ordine vrei. Le poti saruta pe amandoua. Poti prinde intre buze una din buzele partenerului si poti trage foarte putin, usurel apoi sa-i dai drumul. Poti chiar sa-i tragi buza in gura ta. Dar atentie, fa-o cu masura sa nu doara. Sarutul trebuie sa fie ceva placut. Ce mai poti face e sa-ti plimbi buzele umede foarte fin peste buzele partenerului/partenerei.

deci cum am spus totul vine de la sine. va apropiati din ce in ce mai mult. nu trebuie sa spui " vreau sa te sarut " sau " hai sa te sarut ". un pupic pe obraz, urmatorul pe buze si totul o sa fie bine. si nici el nu are cum sa refuze ( la asta nu te gandi, e exculs ) multa bafta si ai incredere in tine si in ceea ce faci :* fundita love struck?

10 răspunsuri:
| Dav7id a răspuns:

Ehe e timid,fa-i tu primul pas ca sigur si el ar vrea asta, el nu are curaju, baietii in general sunt nesigurisickdaca nu vrea asta si ma considera un nesimtit? De sarutat e alegerea ta nu stiu cum sa iti explic asta o sa vina de la sine puneti buzele pe ale lui si vei vedea baiatu poate stie, telenovelele ajuta foarte mult.

| missbee a răspuns:

Dacă nu te sărută el, înseamnă că nu prea are experiență și e și el timid. Deci nu trebuie să îți facă griji că și-ar da seama că tu nu ai mai sărutat pe nimeni, pentru că nici el nu are lista prea mare, e clar. În plus, oricât de multă experiență ai avea, în momentul în care schimbi partenerul, este foarte probabil să apară mici probleme și incompatibilități, până fiecare se obișnuiește cu stilul celuilalt.

Dacă nu vrei să fii totuși tu prima care îl sărută, lasă lucrurile să meargă de la sine. Când plecați la școală, dă-i un pup fugitiv pe obraz... după o săptămână treci la un pupic pe buze... și uite-așa sărutul adevărat va veni de la sine. laughing

Dacă vrei detalii despre sărut, în ceea ce privește tehnica... îți recomand să nu pleci urechea la ce spune unul sau altul. Fiecare are modul lui propriu și unic de a face asta, în funcție de ce simte și în funcție de cum îi este comod și îi face plăcere. Pentru început trebuie să știi că e vorba de un pupic absolut normal, doar că ții buzele întredeschise... ce va veni după, va veni de la sine.

Baftă!

| TanyaX3 a răspuns:

Daca nu face el pasul, fa'l tu! si uite si cateva sfaturi http://www.clopotel.ro/......-pag4.html
Bafta!:D

| LittleZu a răspuns:

Daca te minte isi bate joc de tine, clarlaughing

| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

Cati ani ai tu fetita?
urca`te pe el, alta cale nu e tongue
aaa, sau vezi`ti de scoala

| Denis97 a răspuns:

Uite ce sa faci:
dimineata cand mergeti la scoala spune-i ca trebuie sa-i zici ceva.
cand zice el:ce?
atunci tu il sarutibig grin
funda?:X

| PastilutzaColorata a răspuns:

Intrebare: cati ani ai? o.0

| Geannyna a răspuns:

Draga gabitza cred ca o luati re repede si ca bff a ta crede-ma luatio mai incet... iubirea e iubire dar iti recomand primul sarut mai incolo
Apropo explicatia pentru el e:" Cred ca o luam prea repede lasa-ma un timp sa ma gandesc..."

| Gabriela_3436 explică:

Multumesc! toti mati ajutat mai mult sau mai putin. daca puteam sa dau mai multe funda le dadeam la : denis97, cosmin, oanaaaa, Quique, mumoasa, missbee! Si la cel care i-am dat-o deja AlePinkObssesion

| cosmin_9731 a răspuns:

Sarutul nu e un lucru la care trebuie sa te gandesti,lasa-ti amandoi sa mearga lucrurile de la sine si o sa se intample,daca te gandesti nu o sa simtiti aceeasi pasiune,trebuie sa vina de la sine din partea amandurora, probabil ca inca nu e momenutul, rabdare...