| BeautiflulLove a întrebat:

Buna TPU... ce facetii? As vrea sa va pun o intrebare! Deci sunt cu un baiat dee aproape 2 luniii si il iubesc cu adevarath... El a facut varicela si nu a venit 10 zile la scoala. Mircurii acum cand vinee as vrea sa iii faco surpriza!big grin As incerca sa il saruth pentru ca el e cam timd si chiar as incerca, Cum sa fac asta? Ce parere avetii? Alte idei vreau:Xva poooppp. fundita DE LA MINE AVETI PT CELE MAI TARII RAS:X

5 răspunsuri:
| crisxd a răspuns:

De ce **** mea pui 'h' dupa fiecare 't'? Cu ce dracu te ajuta?

| brutus123 a răspuns:

In primul rand, corecteaza gramatica.Citeste regulile inainte sa postezi.In al doilea rand uite cum sa procedezi (cum cred ca ar fi mai bine) te duci la el si ii zici ca vrei sa-i spui ceva la ureche.Cand el se intoarce il saruti.Mare branza... Funda?

| Sanziana88 a răspuns:

In cazul in care nu ia trecut de tot. este posibil sa iei si tu varicela! citeste aici mai multe ca sa te documnetezi :http://dr.herdea.ro/medicale/61/varicela

| BeautiflulLove explică:

Asa imi place sa scriuoh go on...ce sa va fac daca nu va convinelaughing

| Comeandtellmesomething a răspuns (pentru BeautiflulLove):

Fată,eşti pe un site de socializare. Degeaba ceri ajutor dacă nimeni nu înţelege ce scrii.Aici nu eşti pe messenger.Nu mai folosi prescurtări şi nu mai face abuz de "h"; "tz","th";"iii" că nu demonstrezi nimic cu asta, nu pari mai cool dacă scrii aşa...ne arăţi doar cât de piţipoancă eşti.