| smiile4u a întrebat:

Ce inseamna cand incepi sa plangi cand vezi o persoana draga tie, care are sentimente pesntru tine de o lunga perioada de timp. Il stiu de cateva luni si niciodata nu m-am simtit asa. Pu si simplu dupa ce nu ne-am vazut 2 saptamani, si ne-am intanit la o petrecere, am inceput sa tremur si sa plang. Si de atunci asa mi s-a intamplat mereu cand l-am vazut. Am evitat sa ii spun, deoarece credeam ca poate ma influenteaza sau ceva de genul asta asa ca, am cerut parerea unui foarte bun prieten si mi-a spus ca incep sa am sentimente pentru el. Nu stiu ce simt...e posibil asa ceva? Sa ma simt asa cand il vad doar pentru ca am sentimente pentru el, abia acum?

Răspuns Câştigător
| Danielle3232 a răspuns:

Sunt prea puternici Fluturasii ♥
La fiecare dragostea incepe sa se manifeste in moduri diferite, doar suntem unici, astfek si dragostea noastra e unica, am avut si eu astfel de momente fata de un baiat( doi ani) dar mi-au trecut. Ai sa vezi ca o sa-ti treaca happy

1 răspuns:
| Rucsiii95 a răspuns:

Incepi sa plangi? Pai de ce? Din cate am vazut el are sentimente pentru tine..si cu siguranta si tu daca reactionezi asa! Incercati sa va apropiati, vorbiti mai mult!