Conteaza si tonul pe care iti spune... Daca ti-o spune privindu-te in ochi si cu un ton serios asa e, dar daca iti spune pe un ton de gluma si nu te priveste in ochi inseamna ca te iubeste.Asa incearca sa-ti atraga atentia daca te iubeste
Ca e prost! In locul tau ii plateam cu aceeasi moneda. SA vada si el cum e sa fii enervat.
Inseamna ca te place, si ca nu stie cum sa-ti spuna.Am un coleg in clasa tot asa...numai ca el le place pe toete fetele
Ii place sa interactioneze cu tine, din pacate este timid, si de aceea te enerveaza si iti spune ca ii place sa te enerveze. Ai putea sa il intrebi daca are vreo boala mentala sau vreun fetish in legatura cu asta
Nu ştiu,şi mie mi s-a spus, e un mod al băieţilor de aşi arăta prietenia, şi mie îmi place să fac asta, cu toate că sunt fată, deci nu înseamnă nimic deosebit.
De obicei cand cineva te place incearca sa iti atraga atentia prin diferite mijloace. poate el chiar te place
Uh stii foarte bine ce inseamna ai pus intrebarea asta desi stiai ca raspunsul ar fi fost "k ii place de tine"
Asa am avut si eu o experienta....sa stii dar sa nu-l crezi sau sa nu-i crezi k o sa te dezamegeask rau de tot! Bafta si sper sa-mi urmezi sfatul k.n-o sa-ti placa!
PiatrăAscuțită întreabă:
anonim_4396 întreabă: