Nu sunt baiat
Ai orgasm
Daa
Voi aveti mai multe orgasme http://liber-cugetatorii.blogspot.com/2012/03/psihologia-sexului.html
EU sunt baiat...nu vrei sa-mi arati mie?
Http://liber-cugetatorii.blogspot.com/2012/03/psihologia-sexului.html vezi aici mai multe
Sexul oral este o activitate sexuala care implica contactul dintre gura si organele sexuale. Stimularea organelor genitale cu ajutorul gurii. Este practicat atat in cuplurile heterosexuale cat si in cuplurile homosexuale. In cazul stimularii penisului actul sexual oral se numeste felatie. In cazul stimularii vulvei actul sexual oral se numeste cunnilingus. In cazul stimularii anusului actul sexual oral se numeste analingus.
Pai mai pe intelesul tau o fata cand ii face sex oral baiatului ii suge cucul iar un baiat cand ii face unei fete ii da limbi la pasarica. am zis-o cat de frumos am putut altcumva nu stiu cum sa zic...
Intrebare sincera:
Ti-ai dori sa faci asa ceva?
Te ajut eu si mie mi sa mai intamplat in alte cazuri.Sex oral =lingi ceva de ex : o inghetata.Sex vine de la organele omului excitate si oral de la gura.Iar in cazul barbatului sex oral este egal cu lingerea, punctului sensibil la barbati mai pe romana penis. Sper ca te-am putut ajuta.Bafta!
Anonima17191 întreabă: