| Christinutzaa a întrebat:

Ce mai faceti?batting eyelashes Am 16 ani...si prietenul meu vrea sa-mi incep viata sexuala:d. El are 18 anibig grin si si'a inceput'o acum un an...Ar trebui s-o fac?batting eyelashespuppy dog eyes Va roog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| VirusS97 a răspuns:

Nu o face pana cand te simti tu pregatita de acest lucru si esti convinsa 100% ca vrei sa o faci. Daca el ar tine la tine ar intelege ca nu poti face acest lucru pana cand nu te simti tu instare. Dragoste cu forta= Viol! deci ai grija cu el...

12 răspunsuri:
| jasmine11 a răspuns:

Daca esti pregatita fa-o, daca crezi ca nu o sa regreti, dar sa ai grija, si sa fie protejat

| mgtow a răspuns:

Ii zici sa mai astepte pana faci 18 ani, acum e prea devreme pentru tine, asa il pui la proba si vezi daca te iubeste cu adevarat asteapta.

| JustLOvex a răspuns:

Eu zic ca nu.totusi esti micuta.Nu ar trebui sa ne ceri noua parerea.
Cel mai bine ar fi sa vb cu mama ta.
XoXo, JustLOvex!

| Alle17 a răspuns:

NU! nu fa chestia asta pentru ca vrea prietenul tau. vei regreta mai tarziu. Iti spun eu sigur ca daca te iubeste va sta cu tine si fara sex, daca nu inseamna ca nu te merita si te vrea pentru sex. Am vazut multe fete care au ramas cu un gust amar dupa prima lor experienta sexuala pentru ca nu erau pregatite. E un pas important si nu e nici o graba.

| Andreea52 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti, sa fii tu pregatita si sa il cunosti si pe el mai bine. daca te iubeste de va astepta cat e nevoie, eu zic sa nu te grabesti, ai o viata intreaga inainte sa faci si asta dar depinde si de cum gandesti tubig grin

| Patryck2012 a răspuns:

Daca simti ceva petru el si dakal iubesti si esti prigatita pentru asta nu mai ashtepta.lasate dusa de valwinkingcel mai bine ar fi daca iti vei asculta inima (v)bafta si mult norocwinkingwinking:*

| PurpleLady a răspuns:

Nu iti putem spune noi ce sa faci, dar parerea mea e ca ai toata viata inainte sa o faci deci de ce sa nu mai astepti? Daca te simti extrem de pregatita poti sa o faci, dar mai bine mai asteapta putin.Asa o sa iti dai seama daca te vrea langa el pentru cine esti tu cu adevarat sau pentru altele.Gandeste-te bine :*

| fredon a răspuns:

Daca nu ramai cu el nu ti.o incepe...cu cel care stii ca vei ramene toata viata incepe altfel iiti vei distruge toata viata

| helenqw3 a răspuns:

Totul tine doar de tine, nu cred ca exista o varsta la care sa-ti incepi viata sexuala. Daca tu ai dubii in privinta lui, atunci nu o face.Dar daca nu ai atunci nu ai ce sa pierzi.
Fa exact ceea ce simti tu si nu te lasa intimidata. Daca te ameninta ca daca nu o faci se desparte de tine, atunci clar doar asta isi doreste de la tine si nu e chiar ok.
Gandeste-te foarte bine e un pas important in viata ta.

| nuimipasa a răspuns:

Asa sunt si eu cu pr mea si nu facem sex... voi astepta pana cand va fi ea pregatita.ar fi culmea sa se si desparta de mine, DAR tipul(ca si mine) are 18 ani... ai putea sa te mai gandesti si tu la el, are hormoni etc. nu vreau sa zic sa te culci cu el dar totusibatting eyelashes

| Pinky13 a răspuns:

Ai atata timp, sa-ti incepi viata sexuala. Daca nu vrei, vorbeste cu el! Explica-i ca nu esti pregatita. ca mai vrei sa astepti un pic! Ar trebui sa vorbesti despre asta cu un psiholog sau chiar cu mama ta :d...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psihologic daca nu esti pregatita nu o incepe pentru ca iti va parea foarte rau.Este o decizie foarte importanta pentru tine ca viitoare femeie. Lucrul asta se face cand vrea fata si nu cand vrea baiatul din relatia care exista