Omg! Daca i-am putea ordona inimii pentru cine sa bata si pentru cine nu, crede-ma ca am fi facut-o de mult, dar nu se poate... Ia o pauza cu el si vezi ceea ce simti, daca iti lipseste si chestii de-astea. Tigarile sunt un viciu, nu-l pune sa aleaga intre viciu si tine pentru ca e greu. Iti dai seama ca nu se poate lasa de fumat acum, gata! Daca dupa pauza tot simti ca nu-ti place de el, atunci cred ca ar trebui sa-i spui ca nu puteti continua asa, ca a fost frumos cat a durat, dar nu mai are rost sa te minti singura si mai ales ca il minti si pe el.
Asculta-ma:e bine sa nu-ti bati joc de voi, faptul ca nu-l placi ca pe un prieten adevarat ar trebui sa te determine sa-i spui acest lucru, eu cred ca el a simtit asta si a inceput sa se comporte asa mai rece, discuta sincer cu el:ori alba ori neagra, eu cred ca e bine sa ramaneti amici si fiecare sa-si vada de viata lui
Trebuie sa-i spui ca nu l placi asa cum te asteptai stiu cum e sa nu ti placa de cineva care te iubeste, te simti ciudat cand trebuie sa stai cu el pentru ca nu-l poti privi doar ca pe un frate sau amic nimic mai mult SI daca el spune ca nu`i pasa de parerea ta cum ai spus mai sus si s`a racit de tine inseamna ca nu te mai place nici el asa de mult.Mai bine vorbesti cu el serios... daca nu esti sigura ca u nu-l placi ca pe un iubit atunci ii ceri un timp sa-ti pui in ordine gandurile si daca vezi ca ii duci dorul inseamna ca l placi si nu ti-ai dat seama, daca nu, ...pai ii spui si gata sa se termine totul.nu poti sa-i poruncesti inimii. II spui ca vrei sa ramaneti prieteni.
Bafta si...sa ne spui ce ai facut.