Lasa-mi id-ul prin mesaj si nu am sa-ti vorbesc din experienta,
pentru ca nici nu am in asa ci am sa-ti vorbesc ca un psiholog!
E greu de spus incearca sa vorbesti cu mama ta sau cu cel cu care vorbeai la telefon
Vorbeste cu sotia aluia si spune-i ca nu ai avut de unde sa stii si ca sa nu le spuna parintilor tau si cestii din astea
Cu sotia lui am vorbit, insa spune ca ea nu are incredere nici in ea, dar in mine? e o situatie foarte ciudata.
Intr-un fel daca ai vrut barbat insurat, asta e si rasplata.sa afle parintii.nasoala treaba, si sunt multi in cazul asta.crezi ca nu sunt si baieti de varsta ta, care sa o aiba mare?
Karatekid sunt o groaza de baieti si barbati. Insa cu el era altceva, nici eu nu cautam sex si nici el.
Da... sigur. Nu căutaţi sex. Haide măi... pe cine prosteşti tu aici.
De fapt, se prea poate ca în primă fază tu să nu fi căutat sex ci mai degrabă o modalitate de a te valida pe tine ca persoană şi de a-ţi satisface ego-ul tău care va fi spus: "ha! i-am luat bărbatul alteia mai experimentate decât mine! ha! ce tare sunt".
E un motiv pentru care societatea în general condamnă mai des femeile în situaţia asta decât bărbaţii pentru că femeile au un ego stupid dintr-ăsta uneori.
Sincer îmi doresc să afle părinţii tăi, să suferi crunt pentru faptul că ai distrus o familie, iar soţia aceluia să divorţeze de el pentru c-a-ndrăznit să se uite la o puştoaică în loc să-şi discute problemele cu soţia sa. (e evident c-aveau probleme căci altfel nu s-ar fi uitat la tine de la bun început)
Nu meriţi sfaturi.
Meriţi tot ce ţi se întâmplă şi chiar mult mai rău.
Totală lipsă de respect pentru tine.
P. S.: Mă bucur că am reuşit să nu te jignesc.
Superb! Chiar asteptam sa bage cineva cliseul cu "ai distrus o familie"! Acum pot sa mor in pace. Amin!
Spre surprinderea ta kongeriket, am reusit sa rezolv situatia si chiar foarte bine.Multumesc celor care mi-au oferit sfaturi, dar si celor care m`au jignit.