"Ei bine, eu cred ca toate astea sunt niste lucruri absolut normale! Mai alespartea cu frunza de portocal e pe cat se poate de normala,, mai ales imi amintesc ca era intr-o revista bravo girl daca imi amintesc bine o pagina despre o fata care povestea lucruri asemanatoare, cum ca se afla pe un blog in care toti isi vedeau prin a fi la departare camera CELORLALTI, A CREZUT CA E O PACALEALA PANA CAND au inceput sa faca glume pe cana ei de langa pat cu apa, felul in care se vede luna de la ea de pe geam, etc, si ca a incercat si ea sa ii dexcrie camera unei necunoscute, si fiind si la o varsta destulde frageda, 11 ani, a reusit in mare p[arte, iar acum ca a mai crescut a fost in vizita la acea fata si era camera exact asa! Deci, fiind si eu patita destul cu lucruri "paranormale", despre care prefer sa nu vorbesc, desi am povestit pe site unele lucruri cei drept nu cine stie ce din ce mi s-a mai intamplat, cred ca e cat se poate de normal chestia asta cu "anormalul" ce e de fapt suuuper normal, iar daca omul ar fi fost mai interesat de asta de foarte mult timp acum chestiile cu fantome, strigoi, clarviziuni, telepatii, etc, ar fi trecute de mult de linia normalul si astazi ar fi fost lucruri de care nu numai ca nu near fi frica sau am fi foarte interesati, dar ar fi ceva atat de normal si plictisitor..."
Asta e raspunsul pe care i l-am dat de cate ori i-am vazut intrebarea, chiar daca avea deja acordata o fundita, punctelle conteaza nu?
Cum a dat de acel blog? Gandeste ca tipa e deja PASIONATA, are deja in capul ei mii de cuvinte specifice paranormalului, a cautat cu fiecare pe google in parte pana ce gasea ceva ce nu a mai citit si a pasionato, asa a dat probabil intamplator p[este mii de blog-uri, pagini, stiri, insa [robabil acest blog a atras-o prin simplitatea lui de l-a ales sa il puna pe TPU, ca intr-un fel sau altul tot face o reclama la el
.
Bebelusa : nu ii fac reclama, vroiam doar sa arat si celor de aici prostia unora, fiindca eu consider prostie ce e acolo
Tipa de pe blong exagereaza putin, sunt chestii care s'ar putea explica si stiintific, nu stiu sunt unele chestii pe care da le poti crede ca si paranormale, dar intamplarile de pe blog, nu cred ca sunt cine stie ce.