| AlexDaniel46 a întrebat:

ce o sa scriu mai jos o sa fie ciudat, sunt baiat, am 15 ani si sunt obsedat de menstruatie, ma fascinează, cred ca stiu mai multe despre ea decat o fată, toata ziua citesc articole despre menstruatie pe net, cand vad o fata pe strada ma gandesc daca i-a venit menstruatia si daca are in acest moment, oare e normal?

Răspuns Câştigător
| teiubescteiubescteiubescteiubescteiubesc a răspuns:

Poti deveni singurul pedagog menstrual din Romania.
Si sotul meu la inceput era foarte fascinat de menstruatie. Nu intelegea mecanismullaughing)

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In mod cert si absolut sigur mintea ta este dusa cu...''sorcova''. rolling on the floor

| AlexDaniel46 explică (pentru corbulalbrosu):

Te asigur ca nu este?

| sofisis a răspuns:

E posibil sa ai un fetish. Chill, nu esti unic in lume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E putin ciudat ca baiat sa fii fascinat de menstruatie, dar nu cred ca trebuie sa iti faci probleme.Deja am incept sa le purtam hainele,(știi la ce ma refer),ne ducem pe la saloane sa ne dam cu lac si sa ne pensam,si nu mai stiu ce exemple sa iti dau acum,dar treaba e clara,este timpul sa incercam si tampoanele,ar fi si un loc unde le-am putea pune, eu zic ca e ok...
Sa speram doar ca nu ajungem sa avem menstruatie pe bune, ca am inteles ca iti da niste stari nervoase, iar daca ne mai prinde asta printr-o sala de pariuri sportive, chiar ca demolam toate alea pe-acolo când vedem ca ne-a scos un meci si-am pierdut aia 5 lei.
Cu care ne puteam lua 2 tampoane mai bine.

| AlexDaniel46 explică (pentru anonim_4396):

Ti-as fi dat funda, daca puteam

| mihaicelsfant a răspuns:

Ai 15 ani stai linisit după un an doi nu o sa te mai gândesti la asa ceva

| AlexDaniel46 explică (pentru mihaicelsfant):

Ba o sa ma mai gandesc

| Elide a răspuns:

rolling on the floor

| Anemius34 a răspuns:

Păi poți deveni ginecolog