E perfect ok!
De aici se pot naste si relatii super, si mariaje!
Cine nu incearca, nu poate castiga, ca la loto, e clar!
Dar, in general, e doar pentru cei evoluati si open minded, si obligatoriu cu prezervativ!
VEzi ca ofensezi lumea, te rog frumos. "evoluatii si open minded" de aici fac sex doar in noaptea nuntii asa ca shhh.
Parere rea, nimic sanatos, sau bun despre asta!
Daca esti c* atunci nu-ti pasa, o faci pentru bani si atat.
Daca te respecti si vrei sa fii respectata, atunci asteapta sa cunosti omul bine si apoi sa ai sex cu el.
Gretta, esti atat de tanara... de ce nu te documentezi pe net inainte de a raspunde aici?! Nu confunda maturitatea si cultura generala cu faptul ca esti mama...
Aspectul e foarte complex! So, relax!
Depinde de ce iti doresti. E posibil ca acea persoana sa fie infectata cu ceva grav, sa nu sti si sa nu iti spuna.
E posibil ca sa regreti multi ani pentru cateva minute...
Decizia e a ta!
Nu stiu exact, dar spunea ca are sot de 30 de ani. Sa zicem ca s-a casatorit la 18 ani si tot are 48. Poate si 60 daca s-a casatorit dupa mai mult timp, cine stie. Old school.
Pai tocmai, ca si ea e in jur de 30, asta e!
Ca doar n-o fi "concurenta" la Israela cu Liviu.
Sincer nu dau 2 bani pe ce varsta sau gen are cineva pe aici dar dupa ce mentalitate are, nu m-ar mira. Mai devreme am vazut ca vorbea de "marea comoara " a unei fete, de a fi virgina in noaptea nuntii. Numai bunica mai avea mentalitatea asta.
Iarta-ma ca iti spun dar pari retrogradat la mansarda...
Cui ii pasa ce crezi tu Niatule? Vezi ca iti iei grade, maine poimaine te crezi presedinte. Si cica eu sunt nebun
Eu sunt unic, perceptia ta fata de persoana ta este opinia ta caracterizanta.
Eu sunt eu, tu fi unic, scapa de modelul originalului pe care il urmezi.
Evadeaza carapacea, paseste in lume si deschide ochii.
Nu ti-ar place ce ai vedea daca as face asta. Adevarul e prea crud pentru cei cu inima usoara, adica majoritatea.
Nu mi-a spus numele, ci doar ca e neam cu lucifer. Presupun ca e de rau
Te-a bagat in seama roscata mai sus si tu nici nu o bagi in seama, unde sunt cei 7 ani de acasa? Rusine
And7280394847 întreabă:
monyk_8870 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: