| LoveWithoutInhibitions a întrebat:

Ce parere aveti despre relatiile de genul : baiatul are 20 de ani iar fata 14-15? Credeti ca acea relatie ar merge? Pareri, ceva...

14 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Un bărbat la 20 de ani vrea să facă sex, iar o fată la 14-16 ani este prea mică pentru așa ceva!
Tu erai în clasa a 2 a la primară și nu știai asta?

| BlancaFantasma a răspuns:

Cunosc o fata care are 16 ani si de 2 ani jumate sta cu un baiat de 20. pot sa spun ca se inteleg super bine el e plecat la facultate de un an si au tinut mereu legatura.el e in primul an la facultate iar ea in primul an la liceu, dar el e la fel de copilaros ca ea si chiar se potrivesc seamana si fizic putinlaughing deci se poate...

| BlueBird a răspuns:

Chestia asta nu se numeste relatie ci pedofilie laughing

| BruneTTe a răspuns:

Desi e recomandat ca baiatul sa aiba cu 2-3 ani mai mult decat fata, aici parca nu prea merge. Baiatul are ganduri diferite la 20 de ani. Vrea anumite lucruri [ nu neaparat sex ] pe care o fata de 14-15 ani nu i le poate oferi. Doua asemenea persoane gandesc diferit, vor altceva.
Si totusi sunt persoane, cupluri care au rezistat impreuna. Daca exista iubire adevarata nu mai conteaza varsta si nimichee hee

| DevilLife a răspuns:

laughingNu stiu ce sa zic...totusi diferenta e de 5-6 ani.Eu cred ca e cam mare.Tu la 14-15 ani inca te mai joci cu papusile si alergi de nebuna prin curtea scolii cu ceilalti colegi, pe cand el la 20 de ani merge prin cluburi, conduce masina, poate chiar lucreaza si numai doreste sa se joace cu masinutele sau sa alerge pe strada ca sa traga fetele de par ci vrea cu totul altceva...a descoperit deja sexul si chiar nu cred ca o sa stea sa te creasca pe tine pana cand faci si tu 18-19 ani ca sa poata incepe relatia.si vb Alexandrikailaughinge pedofilie

+ ca sa fim seriosi! ce crezi ca vrea unu de 20 de ani de la o pustoaica? sa o prosteasca(pentru ca merge usor fiindca esti mica)si sa fie primul "barbat" din viata ei...

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Nu, sub nicio formă!

| LoveWithoutInhibitions explică:

Cred ca nu ati inteles! Nu despre mine este vorba.Eu abia am implinit 14 ani si acum cred ca pe primul loc este scoala, sa`mi asigur viitorul, iar pe urma poate -poate o relatie...dar in orice caz cu unu mai mare decat mine. poate cu un an, maxim 2, dar altfel nu...

| LoveWithoutInhibitions explică:

Va rog sa ma scuzati! Am gresit mai jos unde am scris "dar in orice caz cu unu mai mare decat mine. poate cu un an, maxim 2, dar altfel nu...", de fapt era asa : "dar in orice caz NU cu unu mai mare decat mine. poate cu un an, maxim 2, dar altfel nu...

| Teo306 a răspuns:

Da normal ca relatia poate sa mearga, depinde de baiat.stiu multe cazuri in care relatiile au mers, ba chiar au fost destul de lungi depasind un an.ti-am zis depinde de persoana.dar poti sa fi optimista.

| irinaa a răspuns:

Observ ca fenomenul asta e tot mai inatlnit. Draguta mea baiatul vrea doar sa te prosteasca... vrea sa te "creasca".si dupa aia sa faca ce vrea cu tine.Sunt ferm convinsa ca unul de 20 de ani nu se uita la o pustoaica de 14 aniwinking

| Me_4137 a răspuns:

Normal ca nu ar merge baiatu scuze expresia AR **** FATA SI AR PROFITA DE EA LA GREU si dupa aia o schimba imd stiu multe fete care sunt in aceas situatie ca si tine gantestete si u putin dc ar vrea sa stea el cu tine cand sunt fete de varsta lui dar u faci ce vrei eu doar mi-am dat parerea

| Robi_3511 a răspuns:

Depinde de personalitatea baiatului de 20 de ani, majoritatea raspunsurilor de mai sus sunt de la oameni ignoranti, daca tipul de 20 de ani este mai copilaros poate trece peste problema sexului o perioada, din fericire nu chiar toti baietii sunt la fel, recunosc ca si eu doar pentru sex as face asta, dar cunosc destui de varsta cu mine care n-ar face asta pentru sex

| petru_5629 a răspuns:

Un baiat de 20 de ani sta cu o fata mai mica pentru ca sunt mai prostute si vrea sa le pacaleasca sa faca sex cu ele si dupa sa le dea papuci asta fac totiwinking

| Zodiacul a răspuns:

Buna ar merge si eu sunt in aceeasi situatie