Nu conteaza varsta intr-o relatie! Dincolo de diferenta de varsta si de toate celelalte diferente, un cuplu este un cuplu. Poate ca fiecare a gasit acolo ceea ce isi doreste: incredere, frumusete, afectiune, putere, comunicare. Sau orice altceva ce poate fi important. Daca nu pierd din vedere acest lucru, partenerii pot folosi slabiciunile lor in avantajul relatiei, facand-o mai stabila si mai puternica. Mai multe vezi aici:
http://dli.ro/diferenta-de-varsta-dintre-parteneri.html
Bafta!
Nu cred ca poate functiona prea bine, se vor vedea mereu niste diferente: de educatie, experienta de viata, stil de viata.
Insa, cel mai tanar in cuplu l-ar putea face si pe celalalt sa se simta tanar. Ar putea fi cheia.
Sunt multi factori de luat in considerare intr-o relatie de genul acesta. Oricum, cred ca limita ar fi de 10 ani diferenta, ce depaseste mi se pare o treaba nelalocul ei.
In fond, tineretul cu tineretul, restul...cu restul.
Cum era o replica intr-un film: You look so good together, you're like Barbie and ...grandpa Ken.
Intre parintii mei este aceasta diferenta si se inteleg foarte bine. Acum, depinde de chimia dintre ei.
Dragostea vorbeste, nu trebuie sa fie un stas la diferenta de ani intre parteneri, daca oamenii se iubesc ce mai conteaza acolo un 9-10-11 ani
Depinde, una e diferenta cand fata are 20 de ani si el e cu...hai sa zicem exemplul tau:10 ani mai mare decat ea si alta e cand fata are 15 ani si el are 25. Ceea ce vreau sa spun e ca totusi conteaza si momentul vietii in care il intalnesti pe X-ulescu, una e cand esti minor si cu totul alta treaba e cand esti deja stapan din toate punctele de vedere pe deciziile pe care le iei.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Eduard619 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: