Tine-te bine, esti om ok, cu picioarele pe pamant. Te inteleg perfect din punctul de vedere al gasirii consortului sau macar o relatie. Dar focusandu-te pe asta o sa pierzi ce ai in fata, poate chiar nu vezi din cauza filtrului.
Partea cu superficialitatea- este relativ, nu e rau sa ai preferinte dar asta nu inseamna ca zici nu total si definitiv cuiva care nu se incadreaza in tiparul format. Sa nu uitam ca printii fermecati sunt doar in povesti, nu asteptam sa fim salvati si sa traim pana la aranci batraneti.
La partea cu propria satisfactie, mai cerceteaza, poate e ceva mai mult sau diferit care te face mai horny si nu stiai, ca n-ai avut pana acum experienta respectiva (nu ma refer la 50 shades of grey). Pe langa asta poate e ceva mai adanc, care te macina si te opreste in orice miscare catre amor la propriu sau la figurat.
Sfaturile bunicii: nu mai cauta maica, ca o sa aterizeze in curtea ta norocul cand nu te astepti.
Sfatul mamei: uita-te in oglinda in fiecare dimineata si spuneti cat de faina esti.
Sfatul meu: iubeste-te si nu te lasa moale dupa un esec. Fi sincera cu tine si cu ceilalti, o sa atragi asa personale potrivite.
Poate te ajuta sa-ti raspunzi singura la cateva intrebari iar dupa aia sa te uiti la raspunsuri si sa reflectezi. Tu cum te intelegi cu tine? Poti sa stai singurica fara sa te macine gandul ca esti singura? Sa-ti iubesti singuratatea momentana?
Sper sa-ti pice si tie norocul in brate si oricum sa te simti bine, singura sau intr-o relatie. Spor!
Scrie-mi daca vrei sa vorbim mai mult.
Ceea ce descrii aici este o boală care macină societatea dezvoltată din întreaga lume!
Lumea are tendințe de izolare!
Nu e vorba de satisfacere, este vorba de faptul că s-a pierdut simplitatea vieții, s-a pierdut principiul egalității și a faptului de a conlucra într-o relație! Mai exact, de a împreună dorințele separate și a crea o cale de mijloc!
Ea vrea să doarmă, el să meargă la club! Acum se ceartă și se despart! Odată, se discuta și se găsea un compromis!
Dumneavoastră sunteți realizată financiar, material, dar nu ați găsit bărbatul care să vă asculte, să se lase dominat și care să nu vă vrea doar pentru sex și bani!
Trebuie să învățați că într-o relație mai trebuie ca cineva să mai cedeze, să mai lase de la el!
Tu esti o fata frumoasa? vrei sa ai un iubit frumos dar tu cum arati, asta e de fapt intrebarea, te inteleg e aiurea sa stai cu cineva care nu te atrage fizic, desi multi mint ca fizicul nu conteaza
Iubirea e intre suflete, nu corpuri.
Dar, asa, ca dar de la providență, sufletul pereche iti e cineva pe care-l consideri perfect si dpdv fizic.
E o usoara si foarte fina nuanță pe care nu vrei sau nu reusesti s-o intelegi: iti vei considera jumatatea ca fiind idealul feminin, din toate punctele de vedere, dar asta nu inseamna ca fizicul conteaza. E absurd sa zici ca da, deoarece nu e o știință exacta si o serie de relativitati. Putem zice ca (,) conteaza venind ca o dovada a predestinarii, altfel nu.
"Iubirea e intre suflete."
Ce e ala suflet? Ce caracteristici are, care e formula chimica, cum se masoara, unde se afla? Cine l-a descoperit si cand? In afara de iubire, cu ce se mai ocupa?
Daca n-ai raspunsuri concrete la astea, mai bine nu mai pomeni de el, cazi naiba in penibil.
Nu bre, limitat e cineva care vorbeste despre lucruri care n-au nici o legatura cu realitatea. Iar comparatia cu flacara deja cade in penibil. E jenant sa faci o astfel de comparatie. Ia vezi tu, gasesti pe undeva ce e flacara, din ce e alcatuita, care e procesul de formare, ce caracteristici are, etc, sau trebuie sa povestesc eu ce si cum?
Una peste alta, ai raspuns doar ca sa raspunzi. Iar aia cu spiritualul, e cireasa de pe tort. Deci ceva ce habar n-ai ce e, se ocupa de ceva ce are mai multe intelesuri unele fara nici o legatura intre ele.
Sa se schimbe!
Sa-si rezolve frustrarile, mergand la un psiholog si apoi, dupa ce se linisteste, sa-si caute un alt partener.
De ce te lași atrasă într-o spirală fără ieșire? De ce îți impui limite?
Nu crezi că ar fi mai simplu să te adaptezi unui OM? Contează chiar așa mult cum arată, față de felul său de a fi, de caracter?
Ajungi să-i dai apă la moară lui RAY...
Ai încercat să consulți un psiholog, să te ajute să treci de acest „blocaj"?
Eu cred ca ar trebui sa se analizeze, sa se uite in oglinda si sa isi mai vada imperfectiunile.Sa mai lase din fite si daca are nevoie de barbat sa aiba rabdare sa cunoasca unul si sa nu mai faca atatea figuri.
Nu trebuie sa umbli cu oricine, dar ca sa poti spune nu imi place trebuie sa mai si incerci, sa ai rabdare si sa iti vezi si tu defectele.
Simplu, ramai singura. Pui accent pe fizic dar in acelasi timp spui ca tu nu ii atragi pe altii, te invarti in propriile principii. Inca nu ai trecut pragul atractiei fizice, judeci oamenii dupa corpul lor dar vrei o "relatie serioasa", iar o contradictie. Te rog sa ma scuzi si te rog sa le iei ca pe niste critici constructive, eu sunt mai direct de fel.
Ce sfat pot sa iti dau este sa incepi sa dai sanse baietilor pentru ca "nu tot ce zboara se mananca", nu toti baietii cu ochii albastrii au bunul simt. Sau daca tu preferi unul cu ochii albastrii dar care sa nu te respecte in favoarea unuia cu ochii caprui care este loial, de incredere si te respecta atunci nu te judec, unii oameni se pare ca chiar pun accent pe fizic, e alegerea ta.
Sau au mai intrebat unii useri pe aici(precum ray), cum de nu ii baga in seama fetele alea faine si bune, de ce nu pot avea si ei relatii ca toti oamenii. Ei bine raspunsul e foarte simplu, asteptarile sunt prea mari. Vrei o fata frumoasa desteapta blonda inalta, dar toate astea nu pot veni la pachet. Scuze ca am scris atat, sper sa iei ceva bun din tot ce am scris.
Pai nu inteleg...ce anume vrei? Adica, ce ar trebui sa fie ca sa te atraga sexual?
In mare, mai inalt decat mine, slabanog, ochi albastri si deschis la minte. Cel putin daca nu are ochi albastri nici nu il bag in seama. Sunt constienta cat de superficial suna, dar oricat de mult incerc sa imi placa ochii caprui nu imi plac. Imi plac numai la asiatici.
De parca ai face sex cu ochii lui albastri.
Spui ca vrei sa-ți petreci viața alături de cineva, dar insisti numai pe sex.Fa sex (intr-o prietenie cu beneficii)si apoi caută-ți o relație.
Deși la cum gândești ma mir ca vrei le cineva "deschis la minte"
Isi asteapta sufletul pereche, cel care i-a fost predestinat. Nu prea e motiv sa fii judecat.
Sa fie mai cu picioarele pe pamant. Vad tot mai multi tineri cu mintea incalcita, care nu au niciun tel in viata. Ba da, gresesc: vor sa fie manageri si sa aiba salarii astronomice, fara sa faca nimic. Au tot ce-si doresc -cica!- dar nu au habar ca viata le deschide niste porti, oferindu-le niste oportunitati de a cunoaste oameni de calitate, de a avea niste conditii de trai mai bune. Se marginesc la ce au, cred ca daca au bani totul e rezolvat. Distractie, calatorii in Thailanda sau in nu stiu ce destinatii luxoase si suflet Zero!
E plina societatea de "oameni" ca voi.
Sa ia o pauza, sa se analizeze foarte bine sa-si stabileasca prioritatile si sa mearga mai departe. Intr-o relatie este important si sexul dar nu este determinant. Ai nevoie de cineva cu care sa-ti imparti bucuriile, necazurile, greutatile, cu care sa ai puncte comune, care sa te merite, sa-l meriti. Sa sti ca treaba cu foarte frumos, foarte cuminte, foarte potent financiar o gasesti prin filme/carti. Trezeste-te, viata trece. Bafta...
Sunt constienta ca sexul nu e baza intr-o relatie, dar problema mea este ca nu reusesc sa imi fac o relatie. Dau numai de baieti care nu m-au atras am iesit, si nu mai mult de o intalnire. Ultima intalnire m-a cam traumatizat si de atunci mi-am zis sa nu mai ies cu tipi care nu ma atrag. Nu mai cred ca atractia vine in timp.
Simt ca imi trece viata si nu o sa am si eu parte de intimitate cat corpul meu cere asta. Nu vreau sa aiba si bani sa arate si bine si nu stiu ce. Vreau sa ma atraga el, nici nu vreau sa stiu ce detine sau ce bani are.
Mersi de raspuns.