| razvy97 a întrebat:

Ce porecla sa-i pun pritenei mele Cristina? E e mai scunda si ii mai zic unele pers si fif(nu mai stiu dc) si ma intrebam ce porecla sa-i pun eu. dar nu draga, iuby, pisi. Altceva... cele mai bune primesc funda:d

Răspuns Câştigător
| AnonimA a răspuns:

Buna pay uite cateva poreclelove struck

crys

yssu

tina

; x dar mai bine ii zici bithalove struck sau iubire sau altcumva suna mai bine si fetele se bucura cand baieti le alinta asalove struck

8 răspunsuri:
| BLUEishot a răspuns:

Crisuu happy crissy sau crys sau tina happy tinuuurolling on the floor sau cristinuu laughing ar fi fain sau crisaaa sau crisuuletz criss laughing am idei la ora asta rolling on the floor) funda :03

| Deea a răspuns:

Daca e mai scunda poti sa-i spui pitic. sau cristinu stiu cu cur de plus laughing noi asa ii spunem unei colege. dar pitic imi spune mie prietenul meu ca si eu sunt mai scunda si mi se pare dulce cand imi zice happy

| Deea a răspuns:

Deci nu imi vine sa cred ce raspuns am dat eu si ce au trimis ei.nu era nici un "cristinu stiu" era "cristinus" omg nu-mi vine sa cred ca din cauza ca am mai pus un "h" si am scris "cristinu stiu"( si va rog sa lasati sa se vaaada clar numele, nu se mai intelege raspunsul meu... app de intrebare era" cristinus cu cur de plus" ma rog

| Deea a răspuns:

Uita-te iar au schimbat :O

| RS4 a răspuns:

Omuletz happy

| Adinutza14 a răspuns:

Piticot, asta mik, pupi, pyty, pinky, nebunici, cam atat imi vine in minte acum
mai uitete si pe aici:http://ussetsu-drop.forumotion.com/about-us-f84/porecle-t34.htm, sunt porecle dragute, http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t134708-125.html... funda?:D

| CrynnaMarya a răspuns:

Sincer poreclele de genu': "pisi, pui, ursuletz, iepurash, dulceata, scumpete, ect" suna prea de cocalari. Incearca sa fi mai suptil sau incearca sa ii spui ceva din suflet.Asta ar fi mult mai frumos. Sau daca tot vrei o porecla am auzit ca se mai foloseste "iubita"laughing in fine, faci cum crezi, dar niste cuvinte dinsuflet sunt mai valoroase decat orice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu asi crede ca porecla cea mai potrivita pentru prietena ta este "Soarece de buzunar" daca zici ca este mai scunda ca tine rolling on the floor