Ai niste parinti comunisti cu idei invechite, care vor sa-ti impuna numai bunul lor plac. Si ce daca e mai scund? de cand dragostea se masoara cu centimetrul? Eu am iubit de 4 ani si ceva si e mai scund decat mine. Si am trecut prin ce treci tu, certuri, vorbitul personal cu el etc si am trecut peste. Ideea e ca el trebuie sa te inteleaga pe tine si sa iti fie alaturi orice ar fi. Sa nu se lase descurajat de parintii tai si ar trebui sa discuti tu prima cu el. In legatura cu familia, nu ai ce sa-i faci, poti sa le explici zi si noapte ca o vor tine tot pe a lor. insa daca ve-ti fi alaturi unul de celalalt, cu trecerea timpului nici parintii nu se vor mai baga pentru ca vor vedea ca va iubiti!
Te-ai exprimat incorect dpdv fonetic. Eu am crezut ca stii limba romana, greseala mea
Iti recomand, daca vrei, un meditator bun.
Nu ti se pare ca este o diferenta intre :
Eu, de 4 ani, am un iubit
Si
Eu am un iubit de 4 ani
Prima propozitie releva faptul ca esti de 4 ani de zile cu un baiat
A II-a propozitie releva faptul ca, prietenul ta are 4 ani.
Din cate se observa da
Buna ar trebui sale spui parintilor ce simti pentru el, stiu ca nu te va intelege, daca nu ai alta sansa povesteste-i lui si mutati-va impreuna, alta solutie nu vad
Nu doresc sa ma cert nici cu parinti vreau doar sa-i fac sa inteleaga sau sa ma lase oadat in pace
Adevarul e ca, un baiat de 28 de ani e muuuult mai matur decat tine (care ai 19 ani). El se gandeste deja sa se insoare in 2-3 ani, tu nici nu ti-ai terminat adolescenta.
Dar, daca tii la el, nimic nu te va opri sa faci ce vrei, asa ca...
Stiu m-am gandit la asta cu toate ca el zice ca nu vrea asta si este tipul de persoana care nu isi arata varsta de 28 ani ..adika copilareste cu mine etc(daca pot numi asta asa). dar nah nu vreau sa ma cert nici cu parinti as vrea sa ma lase in pake ..nu fac nici un rau ca ies cu el