Buna,fata te place foarte mult si daca te place este geloasa si pe cealalta colega care ii place de tine, acum ramane sa iei tu o decizie, daca vrei sa stai cu fata asta care are acest comportament si te place spune-i ca vrei sa fi impreuna si spune-i celeilalte ca nu simti nimic pentru ea si sa ramaneti doar amici.si asa rezolvi problema! Bafta
Eu cred ca tu iti dai mare importanta. E posibil ca fata sa te placa, asadar munceste sa o cuceresti daca-ti place de ea. Daca nu, nu.
Viata la 12-13 ani, cauta sa intrii cu ea in vorba si intreab-o daca doreste sa fiti amici, fetelor le plac baietii destepti, ai cu ce sa-i demonstrezi ca esti destept? ma refer la rezultatele tale de la scoala
Nu iti ramane decat sa o combati, ori face acest lucru sa te necajeasca. Incearca sa nu-i mai dai atentie cateva zile si vezi ce se intampla
Te crede amuzant dar s-a plictisit ce trebuie sa faci e sa vorbesti cu prietena ei despre ce ii place si apoi sa vorbesti cu ea cu ia numai despre asta cam atat.
Ii place de tine, clar. In cearca sa claruifici lucrurile cu ea si o sa vezi ca totul o sa fie bine. Mult succes!
Hey daca fata te place si tu o placi du-te si spune-i sincer ce crezi dar sa fiti singuri. o fata este foarte diferita de un baiat ele te privesc in ochi iti zambesc si iti spun,, prostule" dar o fac cu multa dragoste. asadar e greu sa intelegi o fata insa sfatul meu(pentru ca sunt fata) este sa vorbesti cu ea si sa lamuriti totul nu astepta sa faca ea primul pas. sper ca te-am ajutat :*
Daca iti place de ea... spune-i-o si vezi ce se intampla daca ea spune ca si ei ii place de tine inseamna ce inseamna daca zice ca nu... las-o moarta frate!
Bananacantareata87 întreabă: