| Sin3d a întrebat:

Ce puteti sa imi spuneti despre urmatoarele semne la o fata anume:
-Cand vorbeste cu mine surade uneori si isi muta privirea
-Acum ceva timp,cand nu era suparata pe mine,cand ne uitam unul la altul in ore eu faceam niste gesturi din ochi ca sa zic asa si ea radea
-Uneori,daca glumeam cu ea,ma lovea(usor) peste umarlaughing
-Cand era suparata pe mine, toata ziua nu vorbea despre baieti si din astea, dar cand veneam eu sa vorbesc cu ea se apuca sa se uite dupa altii bla bla chestii...se poate sa vrea sa ma faca gelos?
-Odata, cand a vrut o colega sa ne puna fata in fata sa zica ca "ne placem reciproc" ea nu vroia. Fugea pur si simplu.Ei bine si eu evitamlaughing
-Si m-a facut "urat" cand era foarte suparata pe mine, ceea ce am observat ca zice la toti baietii care i-a placut si probabil ii mai place cand e nervoasa pe eilaughing
-Am visat de vreo 5 ori la rand cu ealaughing
-Odata,cand am intreabat-o daca vrea sa vorbim,mi-a zis sa "o astept pe o alta colega ca vede ca ma inteleg bine cu acea colega"...Da,asa e! Se poate sa fie geloasa?
Pai probabil ca mai sunt dar de astea imi amintesc eu cel mai bine! A si e o problema! O colega mi-a zis ca e foarte SIGURA ca, colega asta de care imi place mie i-a zis ca "Nu sta cu mine, pentru ca ma place prea mult prietena ei cea mai buna"... Ceea ce e adevaratsad! Si nu stiu cum sa scap de asta...stiu ca nu potlaughing
Voi ce credeti din ce am scris mai sus?
Multumesc!big grin

Răspuns Câştigător
| pisicutzamik a răspuns:

Buna,fata te place foarte mult si daca te place este geloasa si pe cealalta colega care ii place de tine, acum ramane sa iei tu o decizie, daca vrei sa stai cu fata asta care are acest comportament si te place spune-i ca vrei sa fi impreuna si spune-i celeilalte ca nu simti nimic pentru ea si sa ramaneti doar amici.si asa rezolvi problema! Baftakiss

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fata te place, e geloasa. vrea sa te faca gelos si e putin timida...

| neutrino a răspuns:

Eu cred ca tu iti dai mare importanta. E posibil ca fata sa te placa, asadar munceste sa o cuceresti daca-ti place de ea. Daca nu, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata la 12-13 ani, cauta sa intrii cu ea in vorba si intreab-o daca doreste sa fiti amici, fetelor le plac baietii destepti, ai cu ce sa-i demonstrezi ca esti destept? ma refer la rezultatele tale de la scoala

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Sin3d):

Nu iti ramane decat sa o combati, ori face acest lucru sa te necajeasca. Incearca sa nu-i mai dai atentie cateva zile si vezi ce se intampla

| BlueFire1 a răspuns:

Te crede amuzant dar s-a plictisit ce trebuie sa faci e sa vorbesti cu prietena ei despre ce ii place si apoi sa vorbesti cu ea cu ia numai despre asta cam atat.

| ioanamaria2001 a răspuns:

Ii place de tine, clar. In cearca sa claruifici lucrurile cu ea si o sa vezi ca totul o sa fie bine. Mult succes!

| tiobio a răspuns:

Hey daca fata te place si tu o placi du-te si spune-i sincer ce crezi dar sa fiti singuri. o fata este foarte diferita de un baiat ele te privesc in ochi iti zambesc si iti spun,, prostule" dar o fac cu multa dragoste. asadar e greu sa intelegi o fata insa sfatul meu(pentru ca sunt fata) este sa vorbesti cu ea si sa lamuriti totul nu astepta sa faca ea primul pas. sper ca te-am ajutat :*

| andoniboss77 a răspuns:

Daca iti place de ea... spune-i-o si vezi ce se intampla daca ea spune ca si ei ii place de tine inseamna ce inseamna daca zice ca nu... las-o moarta frate!