| Sabb_3028 a întrebat:

Buna TPU.
Ce s fac ca sa ma placa totsi baietii?!
Vreau sa imi raspundeti cu seriozitate, fara sa faceti misto.
FUNDHA la cel mai bun raspuns.
Pwpp!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Imbracate mai sexy si machiazate, cerei ajutorul unei prietene daca nu ai experienta. Si vei vedea rezultatele.

11 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Si eu mereu incerc sa fiu placuta de toti baietii si imi iese, e super, imbracate sexy, machiazate, fi ingrijita love struck

| stef87 a răspuns:

Amanuntul ca vrei ca "toti" sa te placa nu-mi sarise in ochi. E imposibil sa te placa toti. Daca vrei sa fi placuta in general, incearca sa fii tu insuti ca personalitate, fara tone de machiaj si cercei de tot felul, o imbracare decenta...

| Dudăăăă a răspuns:

Baga`ti un castravete in cur!rolling on the floor
Fatoo`! Esti disperata rauu)laughing
hoo.`trr!

| nimiiiiiic a răspuns:

Dc toti baietii?! cand poate fi unul si bunhappy. adica nu vad sensul intrebariistraight facestraight facestraight face

| alinutza92r a răspuns:

Fii cat mai naturala,nu copia pe nimeni.Un sfat, nu e bine sa te placa toti, pentru ca dupa aia apar aletele! Ai sa vezi mai incolo!

| WeedMan a răspuns:

Esti disperata raulaughing.In primul rand trebuie sa ai un corp frumos sa te imbraci frumos, sa te ingrijesti(manichiura, pedichiura etc) si in al doilea rand asa cum zice si @buburuza sa nu copiezi pe nimeni si sa te faci placuta.Bafta

| motu81 a răspuns:

Incearca sa fi placuta si naturala framecul unui persoane sta in bunatatea lui si asta se trage di caracter poti deveni ce mai frumosa din lume daca nu place uni baiat felul tau de a fi e degeaba si primul lucru ce trece la o persoana e frumusetea exterioara.

| Eu_1327 a răspuns:

Mai bine sa te placa unul si bun decat multi si prosti laughing laughing in fine daca nu te superi pot sa stiu cati ani ai? ca dupa intrebare nu iti dau mai mlt de 11;-)

| Twitter a răspuns:

Cum să te placa toţi?rolling on the floor

| Twitter a răspuns:

Oricum bine ar fi dacă ai scrie şi tu corect...

| romeo29 a răspuns:

Invata sa scrii corect (cu rect).