anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce sa fac ca sa uit de un baiat? orice fac nu pot sa uit de el... ajutooorr ..va roog.

Răspuns Câştigător
| Smileforme40 a răspuns:

Buna.De uitat nu cred ca poti sa uiti, dar iti poti ocupa timpul cu altceva.Iesi mai mult cu prietenele, plimba-te, cunoaste persoane noi! Asta ar fi cel mai bun mod de a "uita" pe cineva! Fundita?batting eyelashes

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Mergi mai departe, uita de el, lasa trecutul in urma.
Te pup!

| NnDWtf a răspuns:

Nu mai lua memo plus, ia diazepam.

| RisenAngel a răspuns:

Practic nu o sa il uiti niciodata dar tu ai ramas atasata de el si ii simti lipsa si asa reactioneaza organismul pentru un anumit timp deci incearca sa fii ocupata mult timp cu orice

| Pufiiiiiii a răspuns:

Fa in asa fel incat sa nu te mai intalnesti cu el.Sterge-i numarul de telefon, etc si nu te mai gandi.App, daca tot iti vine sa te gandesti la el ocupa-te de altceva ce te pasioneaza si o sa uiti.Stiu ca e greu la inceput(si eu am trecut prin asta si abia mi-am revenit) si cauta alti baieti mai buni ca el, o sa il uiti SIGUR daca iubesti pe altcineva.Succeshappy

| Cosmina123Cosmina a răspuns:

Incearca sa vezi un alt baiat sa te indragostesti de el sau daca nu poti du-te la baiatul pe care nu poti sa-l uiti si ii spui ca vrei sa fi din nou cu el si poate te vei impaca cu el

| mikutzadelyutza a răspuns:

Incearca sa te gandesti la ce defecte are si sterge toate amintirile pe care le-ati trait impreuna. Funda? big grin