Buna.De uitat nu cred ca poti sa uiti, dar iti poti ocupa timpul cu altceva.Iesi mai mult cu prietenele, plimba-te, cunoaste persoane noi! Asta ar fi cel mai bun mod de a "uita" pe cineva! Fundita?
Practic nu o sa il uiti niciodata dar tu ai ramas atasata de el si ii simti lipsa si asa reactioneaza organismul pentru un anumit timp deci incearca sa fii ocupata mult timp cu orice
Fa in asa fel incat sa nu te mai intalnesti cu el.Sterge-i numarul de telefon, etc si nu te mai gandi.App, daca tot iti vine sa te gandesti la el ocupa-te de altceva ce te pasioneaza si o sa uiti.Stiu ca e greu la inceput(si eu am trecut prin asta si abia mi-am revenit) si cauta alti baieti mai buni ca el, o sa il uiti SIGUR daca iubesti pe altcineva.Succes
Incearca sa vezi un alt baiat sa te indragostesti de el sau daca nu poti du-te la baiatul pe care nu poti sa-l uiti si ii spui ca vrei sa fi din nou cu el si poate te vei impaca cu el
Incearca sa te gandesti la ce defecte are si sterge toate amintirile pe care le-ati trait impreuna. Funda?
Charm întreabă:
adrianam8345 întreabă: