| GrepolisKing a întrebat:

Buna TPU
CE sa fac m-am masturbat si am observat o erectie foarte slaba
Ma masturbez de cam 2 ori pe saptamana
E vreo urgenta
Pls fundita straight face

8 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Nu te mai masturba!

| GrepolisKing explică:

A da tin sa mentionez ca de cateva zile sunt racit

Răspuns utilizator avertizat
| RzVq a răspuns:

Eh asteapta si tu 2-3 saptamani vezi ce se intampla daca nu mergi la un doctor big grin.
Funda?

| gabriel6426 a răspuns:

Nu ai nimic. se mai intamla. din cauza ca esti racit nu prea ai avut chef de frecat si toata energia ta e folosita de catre sistemul imunitar. funda?

| tiger333 a răspuns:

Schimba si tu materialu de laba! happy

| Grg_Maryus_1996 a răspuns:

1 la mana esti racit si de aia nu ai erectie prea mare si 2 terminacu masturbatul si du-te si vorbeste cu o fata.....masturbatul nu te ajuta absolut cu nimic decat sa devii cineva ciudat si lipsit de atentia fetelor

| Utsa_Ally_1994 a răspuns:

Salut eu sant de parere ca, ori ca te.ai masturba zilnic dar nu mai mult de o singura data ori daca ai fi cel mai bogat si te.ai culca cu cele mai adevarate femei din lume si sa mai ai si 2.3 pe zi atunci ce.ar mai fi cum spun ceilalti sa ei pauza ....le.ai fi zgornit acasa? Fetelorr sant in pauza nu potlaughing) deci in concluzie da! Sant de parere ca laba nu e ca p**da si poate ca de aia la femei nu se scoala dar parerea mea cum am mai spus! Fiecare si.o controleaza dupa creier si vointa! Daca vrea vrea daca nu vrea o tai si o dau la ratzelaughing)