| misuletss a întrebat:

Buna TPU ce sa fac mai demult imi placea de un baiat si lui de mine dar acum in prezent ii place de cea mai buna prietena a mea ce as putea sa fac ca sa nu il mai vad cu ea?

4 răspunsuri:
| Sofletzel a răspuns:

Eu am aceeasi situatie sad, si la fel nu stiu ce se poate de facut.

| eddward7 a răspuns:

Nu ai cum sa dai timpu inapoisad chiar imi pare raw pentru tine.si eu am trevut prin aceeasi situatie, si inca n-am uita ce s-a intamplat, dar o sa vina si momenu acela asteptatbig grinD

| Enzo2011 a răspuns:

Nu ar fi moral sa incerci sa-i desparti doar pentru ca tu il iubesti dar el o place pe cea mai buna prietena si nici nu ar trebui sa-i spui pritenei tale sa renute la el, deoarece este posibil sa o pierzi si pe ea, trebuie sa stii ca dragoste cu forta nu se poate dar poti totusi incerca sa vb cu acel baiat

| Anonima_3560 a răspuns:

OoOooOooOooOoO doamneeee ce fel de prietena ai si tu; O pffff... ia`l la intrebari si pune`l sa aleaga. daca te laege pe tine pfoa e super dar daca o alege pe ea nasol rau de tot... doamne cum sa iti faca asa ceva? am2 sunt niste cr e**i daca ti-au facut asa ceva.sa imi zici pls ce ai facut! mult succes si sper ca el tine la tine incat sa renuntze la ea. si ea o egoista daca a facut asa ceva.pup.succes:*:*ajtept continuuarea la ce ai facut