Buna, poate nici el nu stie ce vrea, sau pur si simplu joaca pe mai multe fronturi, ar trebui sa iti dai seama ca il cunosti. E ciudat ca iti da sperante, te saruta, vb.cu tine, iti spune ca inca tine la tine si totusi unde e impacarea? Mai ales ca dintr-un motiv banal... poate ca ii place situatia aceasta sau vrea sa glumeasca, sau e posibil ca vrea sa se impace cu tine dar vrea sa vada cum te comporti tu, daca mai ai sentimente pentru. el si cine stie ...doar el stie ce e in mintea lui. Oricum te sfatuiesc sa nu il mai lasi sa te sarute si am sa iti spun de ce.Adica el nu e cu tine, are libertate ca doar e singur, nu? Si totusi, nu e nici cu tine dar nici fara tine, din moment ce va sarutati si nu stiu ce, ceva e intre voi. DAca el vede ca tu ii permiti atunci poate va ramane asa `relatia`, poate ca nu va mai exista o adevarata impacare.Eu zic sa discuti serios cu el si spune-i ca daca te iubeste sa va impacati, sa iti dea un raspuns clar sa sti.Si daca va dori sa fie cu tine ok, daca nu, atunci intrerupe legatura cu el, cred ca e mai bine asa, sa vada ca nu te lasi la el asa usor. Fa putin pe indiferenta si nu ceda joculetelor lui si vorbelor lui. Daca intr-adevar tine la tine, se va impaca pe bune cu tine.
Îţi sugerez să vorbeşti cu el clar şi să-l întrebi dacă vrea să-şi reia relaţia cu tine sau nu. Trebuie să fi directă pentru că numai aşa vei obţine un răspuns concret. Deci sună-l şi întreabă-l. Dacă şi el ţine la tine luptă pentru el, dacă nu, nu are sens. Baftă!
E clar ca tipul inca nu stie ce vrea si se duce unde vede cu ochii. E greu sa renunti la prima ta iubire, dar nu crezi ca e timpul sa mergi mai departe cu viata ta, el asa face, sa stii, nu sta pe loc.Isi vede linistit de viata lui iar pe tine te induce mereu in eroare, cum ca el ar fi pe ganduri.Nu te multumii cu putin, in cazul de fata. Vrei ceva mai bun pentru tine, presupun. Sper sa iei aminte.Succes.
Poi... Poate nu e tandru in publik! Nici al meo nu este!
Dar cand vb doar noi... Totul se schimba!
Poate asta e problema lui!
zic sa lupti cat poti!
K apoi vei regreta ca nu ai luptat!
Sper ca am ajutat...
Succes!