Multor fete nu le curge sange la prima penetrare. Daca ai facut gimnastica ai o scuza, altor fete li se rupe himenul din cauza parintilor cale le spala prea tare cand sunt mici in zona vaginului.
TOtusi de ce crezi ca te-as parasi? TI-a spus el asta? Daca el nu mai e virgin nu are niciun drept sa iti ceara tie sa fi. Ai facut o greseala ca te-ai lasat pe mana cui nu merita, este adevarat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fi condamnata. Nu esti singura.
Auleu tu fata, pai daca asa ii situatia, du-te si calugareste-te si uita de lumea asta pacatoasa si proasta...
Pff adica e recomandat mai nou sa il minti total nu? Trebuia sa fii sincera din primul moment cu el, eu nu as putea avea incredere in tine, sincer iti zic!
Lore daca ala te vrea doar pentru sex ce sa spun pacat ca te lasi calcata in picioare
Spune-i adevarul, ca oricum o sa-si dea seama ca nu mai esti virgina. Si pe urma o sa fie si mai aiurea pentru tine. Daca pentru el asta conteaza cel mai mult la o femeie, mai bine te descotoresti de dansul. Cum adica le va spune prietenilor? Eu i-as trage un sut undeva, sa zboare. Ce naive sunteti, pe cuvant!
Daca il iubesti mult de tot, si tine si el la fel de mult ca si tine, singura solutie ca sa nu va despartiti este sa iti faci o operatie de himenoplastie. Adica reprezinta constructia himenului incat sa mai fii virgina si a2a oara, ipotetic vorbind. Ar fii cam singura solutie. Nu stiu cat costa, dar bafta!
Tu o sfatuiesti sa-si faca himenoplastie (banuiesc ca nu stii ce inseamna asta, de e atat de usor pentru tine sa o zici) de dragul unuia care in orice moment i-ar da cu jet, cum a zis si ea?
da-ti shutdown.
Daca iti da "jet" pentru simplu fapt ca nu mai esti virgina si ar mai si spune asta altora atunci inseamna ca nu se merita. Intrebare : El mai este virgin?
Nu trebuie sa ascunzi nimic. Asta esti tu si daca te accepta asa cum esti bine, daca nu drumul e drept si poate sa mearga sa isi gaseasca o virgina daca de asta are nevoie.Si daca e asa cum spui tu si te va lasa daca va afla ca nu mai esti virgina inseamna ca nu te iubeste si nu te merita.