| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU. Ce simt baietii in timpului unui act intim? Iar in cazul fetelor, ele ce simt? Cum este senzatia? Va rog, fara critici, doar imi doresc sa stiu, pentru ca nu am experimentat niciodata si as vrea sa stiu cum sa ma pregatesc, la ce sa ma astept, daca e o experienta urata sau merita, pentru ca am auzit pareri si pareri. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Din punct de vedere fizic? Plăcere.

Din punct de vedere emoțional însă, senzațiile sunt dintr-o gama mult mai largă și le amplifică foarte mult pe cele fizice. Simți o conexiune specială cu persoana aia, pe care nu poți resimți altfel, simți încrederea pe care o are în tine, încredere ce ii permite sa fie complet vulnerabilă in fața ta, te simți dorit, validat, apreciat.

Desigur asta nu e valabil pentru oricine, dar dacă mă întrebi pe mine, sexul fără o conexiune emoțională nu o să fie niciodată experiență completă. Pentru mine nu se poate una fără alta.

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Pentru prima data cand o faci va fi placut dar nu e cine stie ce, mai ales pentru fete, dar dupa aceea, va fi pur si simplu extaz, o placere ce nu se mai poate compara cu nimic, atat pentru fata cat si pentru baiat!
Ti-am zis mai pe scurt! happy