Sarut-o pe gat, este foarte romantic.Usor,nu apasat.Mai multi pupici consecutivi.O satisfaci prin comportamentul tau.Ii arati ca o respecti,admiri,o faci sa rada, razi la glumele ei (chair daca sunt seci), vei fi alaturi de ea cand va avea nevoie de sprijinul tau! Si o protejezi atunci cand este nevoie. Poti sa-i cumperi un ursulet, un inel de argint(depinde de varsta), o ciocolata. Orice gest conteaza!
Ok pai daca ea e inca virgina, tu nu mai esti? ca daca nu erai virgin stiai ce trebuie sa faci fara sa ne intrebi pe noi.
Hello sunt inca virgin.e prima mea iubita:X.o iubesc enorm:X
Bravo ma bucur pentru tine....stii cum e prima dragoste nu se uita niciodata asa ca ai grija de ea si de voi...cat despre cum sa o atingi si astea, e foarte simplu atinge-o in locurile care iti plac tie si unde crezi tu ca iar place daca vezi ca zice nu sau se da mai incolo o intrebi iti place si iti va spune ea da sau ba, daca zice nu, nu mai continua. Si dragoste de ce sa nu faceti, inca nu vreti sau cum?
Eu am 16 ani iar ea 15..am incercat sa o ating pe floricica si a zis sa evit acea zona.iar sa facem dragoste a zis ca e prea mica si ca nu se simte pregatita.ce sa mai zic..acum astept dar faza e ca oricum nu imi va zice ea hai sa facem..sunt cam debusolat vreau dragostee:X:X:X avem 7 luni de relatie:X
Hmmm asa sunt fetele astea zice nu ma atinge dar in gandul ei...''atinge-ma atinge-ma '' acum depinde nu toate sunt asa, si daca ea considera ca inca nu e momentul sa faceti dragoste respectai decizia, asteapta daca o iubesti si o respecti trebuie sa o astepti, si aveti si putin timp impreuna ca ea sa fie pregatita pentru asta poate ii mai trebuie timp sa mai prinda incredere deplina in tine sau ce stiu eu, spune-i sa iti zica atunci cand e pregatita sa nu o intrebi mereu ''vrei sa facem dragoste, vrei sa facem dragoste'' NU, ca apoi o sa creada ca numai asta astepti, asteapta tu momentul potrivit in care sa se simta ea pregatita.
E prima oara cand aud un alt baiat ca ii zice ''floricica'' asa imi zice mie prietenul meu ma bucur
Bafta :*
Tu cati ani ai? voi ati facut dragoste?
18 ani am si el 20 Da am facut cam dupa ceva timp ca eu nu vroiam da pana la urma am facut-o suntem de 3 ani impreuna.
Si la cat timp de relatie ati facut-o? Cum te-a convins?
Nu de mult am facut-o pentru prima data, cam 2 ani am avut o relatie la distanta nu prea ne vedeam apoi ne-am mutat impreuna, cum de ma convins...asa bine simteam nevoia si eu si el sa o facem si am facut-o nu a venit la mine sa imi zica'' vrei sa facem dragoste ''
Voi sunteti mai mari si de aceea.
Sarut-o pe gat.musco usor de buze.ia-o in jos pana pe burtica cu sarutatul.intoarcete inapoi...si o sa se simta destul de bine. daca te lasa sa o saruti si p sani e perfect