| MrsDraculescu a întrebat:

Buna TPU happy
Ce ziceti voi Bad boy sau good boy?
avantaje si dezavantaje tongue
Fundaaa

Răspuns Câştigător
| simona_3709 a răspuns:

Hmm imi place intrebarea ta.
Pai. Baiatul bun este de obicei cam greu de gasit dar EXISTA totusi pe cale de disparitie.Nu cred ca ar putea avea dezavantaje poate unele mici,adica n-ar avea timp foarte mult pentru "voi" si n-ar fi atat de popular. Astfel s-ar putea sa fi privita si dintr-o lumina proasta cu el,fiind considerat tocilar sau mai stiu eu cum. prost,fraier,idiot,etc.
Pe cand un baiat rau in conceptia proasta a multor fete este baiatul "smecher" si puternic,"cul", amuzant. Baiatul cu care poti iesi in lume fiind evidentiat de freza lui ultra mega super frumoasa sau de corpul lui foarte" bun".Cu baietii istia poti fi privita mai bine in zilele noastre ( desi eu nu ti recomand)poti avea o anumita popularitate dar pe cealalta parte poti fi foarte usor dezamagita si ranita in dragoste chiar umilita.
Deci ca o concluzie poate iti gasesti un baiat exceptie care sa nu se incadreze nici in Bad boy nici in good boy. Sa fie un baiat cu capul pe umeri, inteligent si in acelasi timp frumos care sa stie sa te iubeasca intens.
Sper ca te-am putut ajuta
Numa`bine

3 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Bad boy> avantaj:mai cool la moda in zilele noastre unde toti sunt retardati mintal cunosti mai multi oameni prin ei si mai mult fun
dezavantaje:se asteapta la sex,sta doar pentru fizic ii doare in cur de suflet sau ce simti,arati bine sta cu tine,te uratesti sau apare alta mai buna bye bye!,te pipaie mereu injura cu tonele,pe scurt este rromlaughing
good boy>
avantaje:relatie de lunga durata,pune sentimente,te iubeste,sansele sa te insele sunt aproape eliminate,este de treaba, pe scurt nu te inseala si fiind good boy este sentimentalist deci este pentru relatie de lunga durata si este iubitor
dezavantaje:timiditatea,sinceritatea,sentimentalitate (defecte in zilele noastre), de obicei astia sunt mai putin atractiv fizic (dar o fata ar trebuie sa se uite si la suflet cea ce in Romania este fix...) i e greu sa iti spuna ca te iubeste pana prinde curaj, etc

| valThina a răspuns:

Si si.e bine sa fie si baiat bun dar si rau. cate un pic din fiecare happy

| lilita a răspuns:

Good boy pentru o super good girl... fundtisă? și bad boy pentru o super bad girl...