Din cate imi povestesti tu, trag concluzia ca prietena ta nu te place in asa fel incat sa formati un cuplu, consider ca daca te place, te place ca pe un amic. S-a combinat cu tine pentru a-l face gelos pe ala din cauza ca nu i-a acordat destula atentie iar ea acum considera ca avand prieten ii arata ca ce a pierdut si mai stiu eu ce idei prostesti. ( sincera sa fiu nu inteleg cum poti face o persoana geloasa daca nu te place sau pur si simplu nu formezi un cuplu cu ea, mi se pare o prostie) Deci ai de discutat niste chestii serioase cu ea
O zi buna!
Sincer e cam ciudat comportamentul ei. Din contra, mi se pare ca atunci cand sunteti doar voi 2 ar fi logic sa iti arate mai multa afectiune. Incearca sa vorbesti cu ea sa o intrebi daca chiar tine la tine sau sta doar asa " sa aiba prieten" cum ai spus mai sus. Sau poate nu este genul care sa puna prea mult suflet intr-o relatie. Depinde si ce varsta aveti. Daca esti primul prieten poate nu prea stie cum sa se comporte. Incearca sa vorbesti mai bine cu ea.
Asa mi se pare si mie ca ar fi mai logic.
Avand in vedere prima situatie, poate vrea sa faca pe vreun baiat gelos si de aceea face asa cu tine.
poate daca vorbesti cu ea... reuseste ceva. daca dupa ce ai vorbit cu ea continua cu aceeasi atitudine mai bine o lasi balta.
Hei. Aici e clar ca vrea sa scape de tine, si nu stie cum... probabil acel "George" e si el in grup cand te ia ea de mana, si vrea cum ar fi, sa-l faca "gelos". Nu sunt sigura de asta, dar nu te mai face prostul ei, intreab-o de ce se poarta asa, si ii spui ca daca doar se foloseste de tine, poate sa-si ia la revedere, chiar daca o iubesti, si nu poti sa o faci sa se poarte normal, desparte-te de ea, nu meriti sa fii tratat asa, cred, sper. Intreab-o, si atentioneaz-o sincer, ca simti ca nu te mai vrea, probabil iti va spune adevarul... SUCCES!
16...eu am 15 jumate
Scuze doar din curiozitate am întrebat. Eu nu știu ce să îți zic... poate vrea doar să îi „facă în ciudă" fostului ei iubit. după câte ne-ai povestit mi-am dat seama că nu e chiar cea mai cuminte fată și te ia doar ca pe o. posibilitate de a profita? Asta ca să nu zic aventură, pentru că sună urât și în plus nu cred că e cazul vostru. Eu zic să încerci o săptămână, poate o săptămână și un pic să te comporți cum face ea adică să nu o mai cauți așa des. prefă-te că nu îți pasă, deși probabil îți va fi greu! Asta-i viața, ce să faci? Dacă simte MĂCAR ceva pentru tine, fii sigur că o să te caute. dacă nu, dă-o drequ că nu merită! Caută pe altcineva și nu mai băga astfel de fete în seamă. Eu sper că ți.am fost de ajutor! De asemenea, sper ca totul să iasă cum vrei tu! Ți.am trimis un pupic în formă de succes! :X:*.
Dupa cum zici tu (fara suparare) tu esti catelu! incepe siu tu sa stai cu tovarasi...si incearca sa o indepartezi daca incepe sa plinga sau se vede ca ii pare rau dupa tine tine la tine daca nu dai verde si... mai are balta peste. Succes
George0197 întreabă: