| bombita a întrebat:

Ceea ce scriu nu preapoate fi catalogata ca o intrebare, ci mai mult as vrea un sfat de la voi. Am cunoscut un baiat pe care l-am indragit din prima. Nu prea avem prieteni comuni, dar ne-am scris pe messenger de cateva ori si sper ca din ce am vorbit cu el sa fi inteles ca-l plac, pentru ca i-am spus ca vreau sa ne cunoastem. Problema e ca nu prea am incredere in mine si in felul cum arat-pentru ca nu sunt femeia model dupa care moare toata lumea (cu toate ca am grija sa imbunatatesc in fiecare zi acest lucru) si uneori as vrea sa renunt. Dar sunt cateva luni de cand ma chinui sa leg ceva cu el si parca nu as da cu piciorul la tot ce am facut pana acum. Nu as vrea sa renunt, dar uneori sunt coplesita de sentimentul ca nu voi reusi. Sunt constienta de faptul ca nu-l pot face sa tina la mine daca nu ma place, dar macar sa ne cunoastem ca prieteni plus ca nici el nu a fost chiar asa indiferent. As aprecia sfaturile voastre si criticile atat timp cat sunt constructive si nu din rautate. Multumesc!

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Orice baiat apreciaza o fata care se place chiar daca are cateva defecte mai mici dar mereu incearca sa fie mai buna, deci fa in asa fel ca sa nu vada ca nu te simti bine in pielea ta, daca te place te va placea oricum, bine asta daca nu ai 100 de kg... big grin

| bombita explică (pentru lpavel):

Nu e ca nu ma simt bine în pielea mea. Chiar nu am nicio problema, dar ma gândesc că poate nu sunt ceea ce cauta el

| lpavel a răspuns (pentru bombita):

Da, ar putea sa fie asa dar nu pune atata suflet, spuneti : fie ce-o fi! happy

Răspuns utilizator avertizat
| petitconseil a răspuns:

Deci tu il placi pe el foarte mult si te-ai ''chinuit'' sa il pastrezi langa tine, sa zic asa.Nu renunta la dorinta ce o ai, nu te mai gandi ca el nu te va placea, sau ca nu arati tu ca un fotomodel.Fii increzatoare in tine, in fortele proprii, daca ti-ai propus sa reusesti, vei reusi, trebuie doar sa fii optimista si sa nu dai inapoi din ceea ce ti-ai propus.Acum mai exista si probabilitatea ca el sa arate altfel decat in poze sau sa ti se para ca are alt caracter fata de ceea ce ai vazut tu doar din discutiile voastre.Tu ar trebui sa detii controlul in toata chestia asta,fii puternica,cu tarie de caracter si preia un pic controlul,pentru ca barbatilor, in general le plac femeile puternice care stiu ce vor! Eu cred ca ai un suflet bun iar el va vedea in tine persoana de care are nevoie, care lupta pentru a obtine ceva, deci nu te lasa descurajata, vei reusi daca asta iti propui.Curaj si mult succes!

| NotthePlaYer a răspuns:

Sfatul meu... continua ceea ce ai facut pana acum... poate la un moment dat, daca nu a facut-o pana acum, baiatul va realiza ca tu vrei sa fiti ceva mai mult decat amici, si iti va acorda sansa pe care tu o astepti..Asa ca..nu renunta! happy