| claudiaoana a întrebat:

cei care au trecut pintr-o despartire si sunt draguti sa imi povesteasca cum au trecut peste, as fi tare recunoscatoare daca ar dori sa imi povesteasca happy scuzati faptul ca nu e o intrebare directa

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mam focalizat pe viitor, serviciul dorit.

| Freya1 a răspuns:

Eu am avut o relaţie de 8 ani şi îţi dai seama că nu este uşor să treci peste aşa ceva dar am avut noroc.
Având în vedere că treptat se rupea câte ceva în relaţie mi-a fost mult mai uşor atunci când se apropia sfârşitul de aceia recomand oarecum să se treacă peste greşelile mărunte dintr-o relaţie că ele sigur se vor aduna dacă omul acela nu este pentru tine şi atunci când vei pleca va fi mai uşor. Dacă rupi o relaţie din faşă pentru o banalitate vei suferi şi trăi cu gândul ăla "cum ar fi fost dacă" şi atunci te doare mai rău e normal.
Eu recunosc că am început să trec peşte cu ajutorul companiei altcuiva deoarece eu nu suport singurătatea. Nu am nevoie de cineva 24 din 24 îmi este suficient şi nişte telefoane cu nişte vorbe frumoase, încurajări, complimente şi întâlniri atunci când am nevoie de ajutor sau de iubire şi bine-nţeles când are nevoie la rândul lui să mă simt şi eu utilă. Plus că eu de fostul nu m-am despărţit cu tamtam ceia ce denotă că încă mai ţinem legătura ne sfătuim suntem prieteni buni şi ne ajutăm la greu. Pentru a putea face asta trebuie să nu mai ai sentimente de loc pentru persoana respectivă sau să nu mai existe posibilitatea de a reanoda relaţia.

| HadesSs a răspuns:

Orgasmele te ajut sa treci cel mai usor peste o despartire happy