La romana nu ma nici`un stres. la matee morr. nu stiu cred ca la mate o sa fac ceea ce stiu sau sa mai intrebare un koleg ceva. o sa trec cu brio
Mie una mi fostra tarsha.n-am invatat DELOC. daca ma inttrebii dc.o sa-ti raspund de lene...)asta e cce o fi o fi...merg pe baza ca mo ajuta cineva si pe mine bafta la toti:*
Salut! nu sunt in a 8 dar am prietenii acolo si au ceva emotiii
incearca sa te calmezi acolo sa te gandesti la tot ce ai invatat si sa scrii
si succes:*
Da! Acum am impresia ca nu stiu nimic, dar atunci o sa imi vina toate ideile.La mate mi-e cel mai frica.
Da.... Am emotii mari, nu mai stiu nimic, si mi-e frica la romana( nu sunt prea talentata la compuneri).Si mai vreau sa am si cele mai mari note...
Da, e ceva normal.
Cel mai frica imi este la mate pentru ca nu ma pricep la fel de bine ca la romana>
P.S.:Ce cauta intrebarea asta la categoria dragoste si sex ?
Mie imi e teama la romana ca nu prea stiu sa fac compuneri bune pentru ca am exprimari mai ciudate (mi-a zis-o profu meu de romana) si oricum depinde si daca cel care corecteaza ii place ce ai scris pe acolo pentru ca asa sunt unii: Dau note bune la compuneri varza si note mai rele la compuneri cu adevarat bune.
In schimb la mate nu mi-e deloc frica atata timp cat am invatat 4 ani cu placere.
Succes la toti
Daca esti tocilar/tocilara normal sa ai emotii`.Eu una sunt relaxata nu prea ma preocupa atat de mult))!
Adevarul ca am ceva emotii, mai ales la romana. Mie teama la compuneri... Dar toate emotiile trec odata ce te vezi cu foaia in mana.
Da, putin imi este frica, acum nu am probleme cu asta, dar pe moment o sa am foarte mari emotii.
Bananacantareata87 întreabă: