Degeaba ai papagal fara cultura, igiena, bun simt si morala!
Invatati, dezvoltare personala, si cultura generala si maniere elegante!
Si fara sex neprotejat!
Petting, igiena manuala maxima si finete!
Tinder nu e gratis. Ai like uri limitate si mu poti vedea cine te place. Te rog informeaza te inainte sa pui degetele pe tastatura.
Tpu.ro
Nu trebuie sa plătești nimic, dar trebuie sa ai papagal, răspunsuri bune și singur găsești pe una sa se uite la tine, habar nu ai cate dating-uri se fac pe aici, TPU e Nr 1 la dating site din Romania.
Aici avem secțiunea de luv making. Nu au loc atâtea dateuri pe tinder cate sunt pe aici, așa că haide.
Numai că ți-am mai spus, îți trebuie papagal și un user șmecher. Dinala sa de-a bine la gagici, dar nici sa fie prea de bombardier. Unul care sa nu dea bine la ochi.
Daca nu te descurci ramai sa plătești, prostia se plătește îmi pare rău în Romania.
Asta da răspuns, TPU inteligent trebuie să recunosc am observat că aici găsești pe Domnul, cine ar fi crezut că poți găsi și pe Doamna
Din cate am auzit eu aici găsești numai ciudati, ratați, oameni cu probleme la bibilica. Nu am văzut atâta drama și injuraturi nici unde.
Aici găsești di tăte.
Ca despre raspunsul tau, Baki100, nu esti prost daca n ai papagal pe net. Sunt unele situatii care nu ti permit sa te deplasezi zilnic in club, iar TPU nu e site de dating. Tu esti al doilea pe azi care baga degetele in tastatura fara sa puna si creierul in miscare.
Nu sunt nici ciudati, nici ratati pe aici. Sunt doar copii si oameni care n-au inteles ce e TPU. Ciudati si ratati sunt peste tot, acum depinde ce inseamna pentru tine ciudat sau ratat.
Man, cati ani aveti cu raspunsurile astea? Cred ca trebuie sa ai nervi de oțel ca sa fii administrator la TPU
starduster întreabă:
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: