anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Cer si eu niste opinii pentru ca m-am contrazis cu cineva pe subiectul urmator. Mentionez ca nu am facut nimic niciodata si nu stiu cat de ok sunt parerile mele sau cum e cand chiar ajungi sa practici, si persoana cu care m-am contrazis are experienta insa nu consider ca asta o face automat sa aiba dreptate.
Nu zic ca sunt contra BDSM, nu cred ca face cine vanilla toata viata fara sa incerce ceva mai spicy la un moment dat insa consider ca unele lucruri din BDSM sunt deplasate si abuzive desi exista consimtamantul amandurora. Exista persoane care au anumite kink uri din cauza unor traume, iar tu daca esti mai normal/a la cap n o sa faci tot ce ti cere persoana aia, in functie de ce ti cere. Poti sa o traumatizezi mai tare, sa ajunga subconstient sa te displaca etc din cauza a ce ii faci, plus ca nu stiu cum ai putea dormi noaptea stiind cat de violent poti sa fii.
Persoana a zis ca in iubire nu ti mai pasa de traume si ca nu e nici o problema daca amandoi isi dau consimtamantul si ca sunt persoane care vor sa si asume rolul de pres/sac de box si ca sigur o sa gaseasca pe altcineva s o raneasca daca n o faci tu.
Dar dar de ce ai vrea sa stii ca esti tu persoana care o face? Mi se pare dubios si deplasat si am impresia ca prea se normalizeaza toate prostiile de pe PH in care (de cele mai multe ori) femeile sunt niste carpe.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca te-ai contrazis este una, dar daca ti-ai si sters numele dupa ce ti-ai postat intrebarea, inseamna ca esti poponaut in toata regula, mai ales ca nu suferi femeile si esti misogin sadea.
Bine ca nu va inmultiti!

| Kufu95 a răspuns:

Nici mie nu mi se nimic interesant în a chinui pe cineva, însă uite că există persoane cărora le place așa ceva.

| Cristi0temea a răspuns:

Ce te freacă pe tine grija ce fac alții in casa lor, cat timp nu te implică DIRECT pe tine nu vad ce rol ai tu in a zice cuiva ce sa faca si cum sa o faca.
Oamenii au fatisurile lor, nu poti spune de cineva ca e deplasat doar prin prisma faptului ca ii place un anumit fel de sex (nu contează daca bdsm, anal, oral sau cine știe ce alte tipuri de sex se practică)

| Catalinbaiatfin a răspuns:

Recomad sa bagi carbasanu in priza poate e si ala un kink