| Nadrei2002 a întrebat:

ceva ma sperie foare rau si imi este rusine.
Am fimoza si varsta de 15 ani si penisul de 10 cm cand este sculat si este si foarte subtire. Este grav si sunt constient.
Daca ma voi duce la doctor mai am sanse sa-mi creasca macar putin sau nu mai am nicio sansa?
Daca nu, orice sfat serios este binevenit.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Dupa ce trunchiul penisului este eliberatat printr-o simpla operatie chirurgicala din stransoarea (''inchisoarea'') in care este mentinut (incorsetat) de catre preputiul mult prea stramt si scurt, exista o oarecare posibilitate, imposibil de apreciat cat de mare, ca penisul sa se mai dezvolte in urmatorii ani atat in lungime cat si in grosime. In orice caz operatia de indepartare a preputiului trebuie sa fie efectuat in mod obligatoriu. Numai medicul urolog si numai dupa ce te va consulta iti va putea oferi un raspuns autorizat si profesional in privinta sanselor de a ti se mai dezvolta sau nu penisul dupa interventia medicala. Multa sanatate!

| Violleta2022 a răspuns:

Mai ai 1 singur an sa creaca penisul, asadar, urgent la urolog sa-l opereze ca sa-l poate elibera, sa-i dea voie sa creasca.
Nu glumesc, penisul isi inceteaza cresterea la 16 ani, chiar daca tu mai poti creste in inaltime pana la 20 de ani.