| zambetultau a întrebat:

Buna TPU cf?imi place de un baiat dar el e combinat cu alta eu stau in buc ca el dar gagikasa sta la tara se vad doar la sfarsitul saptamani. faza e ca aia ia interzis sa mai vb cu mine eu cu el fin buni prieteni dar si putin mai mult mi-a trimis un mesaj pe fb ca sa vada ea cand inttra(intra si pe fb si id lui) ca a terninato cu minne mi-a zis el pe mess (atunci cand intra el ma scoate de ca igg ca sa vb) ca mai vb cu mine si e dat sa vada aia mesaju!dar de atunci nu am mai vb deloc cu el chiar daca inainte vb aproape in fiecare seara si mi-e dor de el .ce sa fac?dc credeti ca nu mai imi da niciun semn de viata?si tin sa mentionez ca am fost si impreuna si el mai tine la mine dar sau intamplat prea multe. dc nu ii face pe plac lu gagikasa?

4 răspunsuri:
| дℓÿčέ a răspuns:

Pai ar fi mai bine sa-l intrebi si tu daca te place. Nu orice baiat trece peste cuvantul lu gagikasa. Mai ales ca vorbeati in fiecare seara. Incearca si tu si vezi. poate te place. poate si de asta nu-i face pe plac lu iubitasa.winking

| zambetultau explică (pentru дℓÿčέ):

Da ma place de cunoastem de 3 ani de zile si tine la mine in primul rand ca la o prietena foarte buna dar ca la o iubita dar nu a fost sa fim impreuna. multe lucrurii le-am hotarat eu si nu au mers si el a hotarat ca de acum in colo depinde de el tot chiar si viata mea.si cu gagicasa e mai nasol am impresia ca aia crede ca o sa il iau eu de ii interzice sa vb cu mine

| FluturaşCuAripiDeÎnger a răspuns:

Poate că ţine foarte Multt la prietena lui şi de aceea ii face pe plac happy Părerea Mea! ♥ Baftă! :*

| zambetultau explică (pentru FluturaşCuAripiDeÎnger):

Da tine la gagicasa dar ia mai interzis si mai de mult sa nu vb cu mine si noi de fapt ne intalneam in Bucuresti ma invita si la el acasa. acum nu stiu ce are happy