E greu sa alegi intre: prieteni si iubit. O sa vezi ca prietenii nu o sa te lase, asa cu poate face iubitul. Parerea mea e ca ar trebuie sa alegii pe prieteneni.Ar trebui sa-l uiti, e greu dar trebuie, cautati un alt preten care e dispus sa te ajute sa-l uiti.Bafta :*
Casiddey aceste nu e un sfat bun sa iti lasi iubitha/iubithul pentru prieteni ca prieteni nu iti ofera ce iti ofera persoana iubitha si prieteni gasesti destui ca toti sunt prefacuti pana la urma dar o ibitha un iubit nul gasesti asa usor ca un prieten. Deci daca a fost un ticalos uital si gaseste pe alt baiat de care sa te indragostesti asta e cea mai usoara metoda sa uiti pe celalalt si nu mai gandi ca a fost vina ta daca a fost vina lui pentru ca te faci sa suferi singura si nu merita. Sper ca ti-am fost de folos BAFTA
Si eu mi-am dat toti prieteni la o parte pentru prietena mea si nu am regretat nici un mine ba chiar din contra a fost mai bine sincer. Am mai ramas doar cu prietena mea cea mai buna atat si numi pare rau ca pentru prietena mea as face orice cum face si ea :X:X:X
Treci peste daca a fost un ticalos ca nu are rost. Gasesteti altul ca asa o sa treci mai usor peste asta. Si nu mai pune totul asupra ta daca a fost vina lui pentru ca uh singura iti creezi sugerinta. Da vina pe el si asa o sa incepi sal urasti si va fi mai bine. Sper sati fi fost de folos BAFTA
Fa ce crezi ca e mai bine pentru tine...gandeste.te cu cine vrei sa.ti petreci restul zilelor cu prietenii sau cu iubitu...incearca sa le explici cat tii la el si poate ca o sa te creada. funda?