anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cf voi?big grin am avut un iubit pe care l-am iubit din tot sufletu'si inima mheasad dar ne-am certat numai din vina mea cred crying in schimb eu inca tin le el chiar daca avem 2 luni de cand suntem certatilove struck in schimb pe el nu cred ca il mai int de mine dar mie imi e doar de el ft mult si de cate ori trec pe la locurile in care noi ne intalneam si ne sarutam imi amintesc totcrying imi este ft dor de el dar toti prieteni mei spun k m-a facut prea mult sa sufar acest baiat si ca nu ar mia trebui sa ma impac cu elsad si eu nu stiu ce sa fac pentru ca il iubb mult prea mult der imi e ft frica k imi voi pierde prietenicrying... nu stiu ce sa fac straight face sfaturi? :d dau fundita promit!

Răspuns Câştigător
| aleerawr a răspuns:

E greu sa alegi intre: prieteni si iubit. O sa vezi ca prietenii nu o sa te lase, asa cu poate face iubitul. Parerea mea e ca ar trebuie sa alegii pe prieteneni.Ar trebui sa-l uiti, e greu dar trebuie, cautati un alt preten care e dispus sa te ajute sa-l uiti.Bafta :*

| vipande11 a răspuns (pentru aleerawr):

Casiddey aceste nu e un sfat bun sa iti lasi iubitha/iubithul pentru prieteni ca prieteni nu iti ofera ce iti ofera persoana iubitha si prieteni gasesti destui ca toti sunt prefacuti pana la urma dar o ibitha un iubit nul gasesti asa usor ca un prieten. Deci daca a fost un ticalos uital si gaseste pe alt baiat de care sa te indragostesti asta e cea mai usoara metoda sa uiti pe celalalt si nu mai gandi ca a fost vina ta daca a fost vina lui pentru ca te faci sa suferi singura si nu merita. Sper ca ti-am fost de folos BAFTA

| aleerawr a răspuns (pentru vipande11):

Ar face-o sa sufere.Eu mi-am dat prietenii la o parte pentru o relatie de un an, si am constatat ca am facut cea mai mare greseala cu toate ca l-am iubit pe prientenul meu.

| vipande11 a răspuns (pentru aleerawr):

Si eu mi-am dat toti prieteni la o parte pentru prietena mea si nu am regretat nici un mine ba chiar din contra a fost mai bine sincer. Am mai ramas doar cu prietena mea cea mai buna atat si numi pare rau ca pentru prietena mea as face orice cum face si ea :X:X:X

| aleerawr a răspuns (pentru vipande11):

Ma bucur! Eu am facut la fel dar uite ca s-a dovedit a fi inspre rau.Si eu dadeam orice pentru fostul meu prieten si din cauza lui am pierdut multe.
Sa o iubesti!

6 răspunsuri:
| vipande11 a răspuns:

Treci peste daca a fost un ticalos ca nu are rost. Gasesteti altul ca asa o sa treci mai usor peste asta. Si nu mai pune totul asupra ta daca a fost vina lui pentru ca uh singura iti creezi sugerinta. Da vina pe el si asa o sa incepi sal urasti si va fi mai bine. Sper sati fi fost de folos BAFTA

| Copiluu a răspuns:

Fa ce crezi ca e mai bine pentru tine...gandeste.te cu cine vrei sa.ti petreci restul zilelor cu prietenii sau cu iubitu...incearca sa le explici cat tii la el si poate ca o sa te creada. funda?